• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Τα MotoGP είναι το πιό συναρπαστικό σπορ στον κόσμο"
Ο Bradley Smith όμως έχει διαφορετική άποψη
Νέα 18/06/2010 - 13:59

O Jorge Lorenzo είπε ότι “τα MotoGP είναι το πιο συναρπαστικό σπορ στον κόσμο”.

Ο Bradley Smith από τα 125cc προσεγγίζει τελείως διαφορετικά το θέμα:

 

“Δυστυχώς συμβαίνει στα MotoGP. Η τεχνολογία είναι ικανή να τρέχει τόσο γρήγορα που πάντα πηγαίνεις στους αγώνες ξέροντας ότι η Yamaha θα δουλέψει καλά σε κάποιες πίστες και η Honda θα δουλέψει καλύτερα σε κάποιες άλλες”.

 

“Δυστυχώς αν δεν το καλύψουν με συγκεκριμένες παραμέτρους, πάντα θα είναι έτσι. Όταν οι μοτοσυκλέτες είναι τόσο κοντά, όσο με τα σημερινά ηλεκτρονικά πακέτα, μιλάς για 0,1-0,2 δευτερόλεπτα στον γύρο. Είναι αδύνατον να δώσεις μάχες”.

 

“Γι’ αυτό βλέπουμε μεγάλες μάχες ανάμεσα στον Valentinο Rossi και τον Jorge Lorenzo, αλλά ποτέ ανάμεσα στον Valentino και το Dani Pedrosa, γιατί εκείνος έχει Honda”.

 

“Εντάξει είδαμε έναν καλό αγώνα στη Laguna Seca (Rossi-Stoner), αλλά ήταν γιατί ο Rossi οδηγούσε με τακτική, κρατώντας τον Casey και την Ducati του πίσω του.Ο Casey είχε μισό δευτερόλεπτο από τον Valentino αλλά αν ο Casey τον είχε προσπεράσει, θα είχε φύγει και θα τελείωνε ο αγώνας”.

 

“Σκέφτομαι ότι αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Πρέπει η Dorna να καθίσει κάτω και να φτιάξει νέους κανονισμούς που να έρχονται από την εξουσία της και να μην αφήσει τους κατασκευαστές να ‘τρέχουν’ την κατάσταση”.

Επόμενο άρθρο »

LeoVince εξάτμιση για την Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone live: To σύννεφο έφερε βροχή στην Μoto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα