• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati DesertX Discovery
με νέο χρωματισμό και ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό
Νέα Αγοράς 30/06/2024 - 21:37

Η DesertX Discovery δημιουργήθηκε ώστε να μπορεί να οδηγηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος και για τον λόγο αυτό είναι εξοπλισμένη με προστατευτικές μανέτες, προστατευτικό κινητήρα και αντλίας νερού, γρίλια ψυγείου και κεντρικό σταντ, εξοπλισμούς που προστατεύουν την μοτοσυκλέτα σε δύσβατες περιοχές, αλλά και διευκολύνουν τον αναβάτη κατά την οδήγηση και τις στάσεις όπου απαιτούνται εργασίες συντήρησης της αλυσίδας και του πίσω τροχού.  

Επιπρόσθετα, ο ταξιδιωτικός εξοπλισμός όπως πλαϊνές μεταλλικές βαλίτσες, θερμαινόμενα grips, μεγαλύτερο ανεμοθώρακα, την καθιστούνκατάλληλη για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις. 

Μια μοτοσυκλέτα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη με τα νέα εντυπωσιακά διακοσμητικά γραφικά και χρώματα Thrilling Black/Ducati Red.

 

Η DesertX Discovery είναι ιδανική ακόμα και σε ασφάλτινες διαδρομές χάρη σε ένα ευκίνητο και ακριβές πλαίσιο, το οποίο εξασφαλίζει  ευκολία αλλά και ακρίβεια στην οδήγηση. Το πρόγραμμα πλοήγησης Turn-by-turn(διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Ducati Link App), καθοδηγεί με ευκρίνεια τον αναβάτη προς τον προορισμό του παρουσιάζοντας τις οδηγίες στον πίνακα οργάνων. 

 

Η DesertX Discovery είναι μια ευέλικτη μοτοσυκλέτα που κινείται με άνεση σε μικτές ορεινές καθώς και σε χωμάτινες διαδρομές, χάρη στο σωληνωτό trellis πλαίσιο και τις αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές. Την ίδια στιγμή, η διαθεσιμότητα τριών διαφορετικών ομολογκαρισμένων ελαστικών επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών τύπων: από ελαστικά που προορίζονται περισσότερο για οδήγηση στον δρόμο, έως άλλες, πιο προσανατολισμένες εκτός δρόμου επιλογές. 

 

Η καρδιά της DesertX είναι ο υγρόψυκτος κινητήρας Testastretta 11° 937 κ.εκ. δεσμοδρομικού συστήματος με 110 ίππους στις 9.250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.500 σ.α.λ., με βελτιστοποιήσεις για τη συγκεκριμένη χρήση στο κιβώτιο ταχυτήτων και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Στη DesertX, τρία Riding Modes είναι αφιερωμένα στη χρήση σε δρόμο, ενώ δύο είναι ειδικά σχεδιασμένα για οδήγηση εκτός δρόμου. Χάρη σε ένα ρεζερβουάρ χωρητικότητας άνω των 21 λίτρων, είναι δυνατό η μοτοσυκλέτα να ταξιδεύει περιορίζοντας στο ελάχιστο τις στάσεις για ανεφοδιασμό. 

 

Η DesertX Discovery διαθέτει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων και είναι διαθέσιμη για παραγγελία στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Ducati, ενώ αναμένεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα 

 

« Προηγούμενο άρθρο

Η Πορεία της Suzuki και της V- STROM 800 DE στο Hellas Rally

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA