• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Pecco Bagnaia
Νέα 28/06/2024 - 17:00

Ο καθεδρικός της ταχύτητας - ή αλλιώς η πίστα του Assen - μας έχει συνηθίσει σε συναρπαστικούς αγώνες ανά τα χρόνια και επιτέλους έφτασε και η ώρα για το Ολλανδικό Grand Prix του 2024. Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βγήκαν στην πίστα ώστε να πραγματοποιήσουν τις ελεύθερες δοκιμές τους και να μας δώσουν μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

Ο Francesco Bagnaia βρισκόταν στην πρώτη θέση κατά την μεγαλύτερη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, με το 1:32.401 που πέτυχε στα πρώτα στάδια, όμως ο Fabio Di Giannantonio κατάφερε στην προτελευταία του προσπάθεια να φτάσει στο 1:32.314. Όμως ο Ιταλός θα έβλεπε τον γύρο του να ακυρώνεται μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, λόγω παραβίασης των ορίων της πίστας στη 17η στροφή και τελικά θα ήταν ο Bagnaia που θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση. 

Δεύτερος ήταν ο Marc Marquez, 65 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Bagnaia, με τον Raul Fernandez να ανεβάζει το ρυθμό του στα τελευταία στάδια και να κατακτά την 3η θέση. 

Ο Fabio Quartararo παραλίγο να κάνει την έκπληξη (έχοντας βάλει μαλακό πίσω λάστιχο), όμως έχασε λίγο χρόνο στον τελευταίο τομέα της πίστας και τελικά τερμάτισε τις ελεύθερες δοκιμές τέταρτος, με τον Maverick Viñales να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 

Ακολούθησε η Aprilia του Aleix Espargaro, με τον Di Giannantonio να τελειώνει τελικά τη διαδικασία στην 7η θέση. Ο Alex Marquez ήταν όγδοος, με τους Brad Binder και Jorge Martin να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Motor Co., Ltd. υπογράφει Πολυετή Συμφωνία Συνεργασίας με την Prima Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα