• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Days of Joy "Elevation" έρχεται το 2024
Νέα Αγοράς 26/06/2024 - 22:03

Η Scrambler Ducati λανσάρει μια πρόκληση για όλους τους λάτρεις της: το Days of Joy "Elevation" έρχεται το 2024

 

Τρία σκέλη, μία πρόκληση, ένας στόχος: ανεβείτε στο Monte Bianco επάνω σε μία Ducati Scrambler.

Στο Days of Joy, η εμπειρία της Ducati που σχεδιάστηκε για να προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό οδήγησης, υπαίθριων δραστηριοτήτων και καθαρής χαλάρωσης. Η Scrambler Ducati για το 2024 λανσάρει μια πρόκληση για όλους τους μοτοσυκλετιστές : συγκεντρώστε τον μεγαλύτερο αριθμό μέτρων υψομέτρου που καλύπτονται κατά τη διάρκεια των τριών σκελών και κερδίστε μια θέση στην ιστορία των Days of Joy.

“Elevation” ονομάζεται η πρόκληση που λανσάρει η Ducati Scrambler σε όλους τους λάτρεις. Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν ένα μελετημένο δρομολόγιο που θα τους επιτρέψει να φτάσουν σε υψόμετρο των 4805 μέτρων, ίση με το ύψος της υψηλότερης κορυφής της Ιταλίας, του Monte Bianco. Όλοι όσοι ολοκληρώσουν τουλάχιστον μία από τις διαδρομές θα συμπεριληφθούν επίσημα στο Days of Joy «Hall of Joy». Όσοι ολοκληρώσουν και τα τρία στάδια θα λάβουν το Χρυσό Μετάλλιο Days of Joy 2024, το οποίο θα δώσει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο από την Scrambler Ducati.

Κατά τη διάρκεια της κυκλικής διαδρομής, θα υπάρχουν τρία σημεία στάσης που θα προσφέρουν διαφορετικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η πρόκληση συμπίπτει σε μια σημαντική επέτειο για την Ducati Scrambler: ακριβώς πριν από 10 χρόνια, στο WDW 2014, η πρώτη Ducati Scrambler Icon παρουσιάστηκε σε χιλιάδες λάτρεις της μάρκας.

Όλα τα μοντέλα της σειράς Ducati Scrambler 2024 θα είναι διαθέσιμα για τις δραστηριότητες του Days of Joy. Ένα αποκλειστικό νέο χαρακτηριστικό φέτος θα είναι η δυνατότητα για πέντε συμμετέχοντες σε κάθε σκέλος να λάβουν μέρος στην εμπειρία με το δικό τους Scrambler.

Tο Days of Joy "Elevation" 2024 θα πραγματοποιηθεί: το πρώτο στο Misano (29 Ιουλίου), το δεύτερο στη Ρώμη (21 Σεπτεμβρίου) και το τρίτο στο Cinque Terre (19 Οκτωβρίου)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμη για παραγωγή, η 8κύλινδρη GWM της Κίνας

« Προηγούμενο άρθρο

Y-AMT το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα