• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Elektrode 20 το νέο ηλεκτρικό δίκυκλο της Kawasaki
Νέα Αγοράς 04/06/2024 - 17:58

Το Elektrode 20 είναι μια παραλλαγή του πρώτου ηλεκτρικού ποδηλάτου της Kawasaki, του Elektrode 16, ακολουθώντας την ιδέα της "πρώτης off road μοτοσυκλέτας".  

Τώρα με τους τροχούς 20 ιντσών, απευθύνεται πλέον σε ένα μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος, που πλέον συμπεριλαμβάνει και ενήλικες, επιτρέποντας σε περισσότερους αναβάτες να βιώσουν τη διασκέδαση εκτός δρόμου που μπορούν να προσφέρουν τα μηχανοκίνητα δίτροχα, ενώ προσφέρουν το πνεύμα «Fun to Ride» της Kawasaki

Στοχευμένο σε όσους δεν είναι ακόμη έτοιμοι να οδηγήσουν μια μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου ή δεν έχουν το περιβάλλον τοπικά για να οδηγήσουν μια, η Elektrode 20 είναι ιδανική για χρήση σε κατάλληλα πάρκα εκτός δρόμου ή χωμάτινες διαδρομές.  

Με το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό πράσινο και μαύρο χρώμα Kawasaki lime, το Elektrode 20 τροφοδοτείται από μια μπαταρία 48 V/10,2 Ah (489,6 Wh) που συνδέεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω τροχό με ονομαστική ισχύ 750w. μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τον κινητήρα του Elektrode 16 που έχει ονομαστική ισχύ 250w

Με δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας, που βρίσκεται στον διαγώνιο σωλήνα του πλαισίου, η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε τέσσερις ώρες με το 90% της φόρτισης να παραδίδεται σε μόλις τρεις ώρες.  

Με τρεις επιλογές ταχυτήτων, οι αναβάτες μπορούν να «συντονίσουν» την απόδοση ανάλογα με τις ικανότητες και τις απαιτήσεις τους από Χαμηλή, Μέση και Υψηλή. Μια ολόκληρη ώρα οδήγησης είναι δυνατή στη λειτουργία "High mode" και είναι δυνατές μεγαλύτερες περίοδοι στις χαμηλότερες ταχύτητες ανάλογα με το βάρος, την μορφολογία του εδάφους και τη χρήση του αναβάτη. 

Το μεγάλο σωληνωτό πλαίσιο τύπου MTB διαθέτει τηλεσκοπικό μπροστινό πιρούνι, χειροκίνητο μπροστινό και πίσω φρένο με συρματόσχοινο και ελαστικά 20 ιντσών μπροστά και πίσω. Επίσης, για να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερα ύψη αναβάτη, η σέλα έχει δυνατότητα ρύθμισης ύψους κατά 143 mm.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο SYM JET 14 EVO 125 LC ABS / 200 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Αξεπέραστες προσφορές σε jackets Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA