• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: MotoGP Αγώνας Sprint
Άνετη νίκη για τον Jorge Martin
Νέα 11/05/2024 - 09:25

Oι κατατακτήριες είχαν ετοιμάσει το έδαφος για έναν συναρπαστικό αγώνα Sprint και τελικά η πραγματικότητα το επιβεβαίωσε, με αρκετές ανατροπές το μεσημέρι του Σαββάτου στην πίστα του Le Mans.

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Jorge Martin έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και άρχισε να ξεφεύγει, με τους Marco Bezzecchi και Aleix Espargaro να τον ακολουθούν, ενώ λίγο πιο πίσω, εκπληκτικός ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος από τη 13η θέση της εκκίνησης είχε ήδη βρεθεί στην πέμπτη!


Ο Αleix Espargaro είχε κάνει εν τέλει πρόωρη εκκίνηση και αυτό του επέφερε διπλή ποινή μεγάλου γύρου, επιτρέπεοντας στον Marc Marquez (που είχε ήδη ανέβει στην τέταρτη θέση) να είναι πλέον στις θέσεις του βάθρου.


Πιο πίσω, τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για τον Francesco Bagnaia, ο οποίος έκανε μια κακή εκκίνηση και ήταν στη 14η θέση, είχε μια έξοδο στην 7η στροφή που τον έφερε ακόμα πιο πίσω και τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα. 


Ο Martin είχε αρχίσει να ανοίγει τη διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο, ενώ αντίστοιχα πίσω ο Bezzecchi ήταν περίπου ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Marc Marquez φτάνοντας στον 9ο γύρο του αγώνα. 


Όμως τα πράγματα θα άλλαζαν στον 10ο γύρο, καθώς ο Bezzecchi έχασε το μπροστινό στην 9η στροφή και βρέθηκε στο έδαφος, με τον Marc Marquez (που σε εκείνο το σημείο μείωνε τη διαφορά) να ανεβαίνει στη 2η θέση και τον Maverick Vinales να είναι τρίτος. 


Ο Martin πλέον ήταν πάνω από 2 δευτερόλεπτα μπροστά και θα έπαιρνε μια άνετη νίκη στον αγώνα Sprint του Le Mans, με τον Marc Marquez αντίστοιχα να παίρνει μια άνετη δεύτερη θέση. Ο Viñales συμπλήρωσε το βάθρο, ενώ στα τελευταία στάδια είχε ανοίξει τη διαφορά απο τον Enea Bastianini, ο οποίος πήρε την τέταρτη θέση. 


Πέμπτος ήταν ο Aleix Espargaro, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μετά τις δύο ποινές μεγάλου γύρου, ενώ ακολούθησε ο Pedro Acosta, ο οποίος μάλιστα στον προτελευταίο γύρο έσωσε μια πτώση. 
Oι τελευταίες βαθμολογούμενες θέσεις πήγαν στους Fabio Di Giannantonio, Jack Miller και Raul Fernandez

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto2 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA