• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: “Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς”
Aπογοητεύτηκα στο Mugello και θέλω να τα πάω καλύτερα στο Silverstone
Νέα 14/06/2010 - 19:35

Έχοντας 25 βαθμούς διαφορά από τον Pedrosa, ο Lorenzo πετάει μόνος του για την Μ.Βρετανία για να βρεθεί για πρώτη φορά στην πίστα του Silverstone. Έχοντας κερδίσει δύο αγώνες κι επιπλέον με 2 δεύτερες θέσεις το ηθικό του είναι καλύτερο και πιο ισχυρό από κάθε άλλο αναβάτη. 

 

“Έπειτα από το Mugello πάμε στο Silverstone, μία πίστα που κανείς από εμάς δεν γνωρίζει. Θα κάνω μερικούς γύρους σ’ αυτήν πάνω στο scooter μου την Πέμπτη. Συνήθως δεν κάνω κάτι τέτοιο σε κάθε αγώνα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω δει αυτή την πίστα μόνο στο Play Station κι έχει αλλάξει αρκετά. Στόχος μου είναι να ανέβω ξανά στο βάθρο, ωστόσο απογοητεύτηκα στο Mugello και θέλω να τα πάω καλύτερα στο Silverstone. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μπροστά στην βαθμολογία και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να βελτιώσω την ελκτική πρόσφυση της Μ1. 

 

Την περασμένη εβδομάδα πήγα στο Isle of Man για να δω τον αγώνα και μάλιστα έκανα γύρο της πίστας αλλά αρκετά αργά. Την Τετάρτη θα επισκεφτώ το Lord’s Cricket Ground για μία press conference, θα είναι η πρώτη φορά που θα δω cricket μιας και δεν παίζουμε αυτό το παιγνίδι στην Ισπανία. Νομίζω πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ανακαλύψω αυτό το σπορ κι ίσως παίξω αν τα καταφέρω. Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να στείλω τις καλύτερές μου ευχές στον Valentino, είμαι χαρούμενος που η ανάρρωσή του πάει καλά και θα μας λείψει σ’αυτές τις δύσκολες εβδομάδες”.

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγές ψαλιδιού για την MZ

« Προηγούμενο άρθρο

Jeremy Burgess: Ο Valentino θα είναι πρωταθλητής το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα