• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa 140th of Piaggio
επετειακή έκδοση για τα 140 χρόνια της Piaggio
Νέα Αγοράς 15/04/2024 - 20:16

Η Piaggio, που ιδρύθηκε το 1884, φέτος γίνεται 140 ετών και η Vespa, η εμβληματική μάρκα της Piaggio, γιορτάζει αυτά τα γενέθλια με μια ειδική επετειακή έκδοση.

Το Piaggio Style Center δημιούργησε μια ειδική επετειακή έκδοση που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό 140 μονάδων και θα είναι διαθέσιμο μόνο για τέσσερις ημέρες, 18 έως τις 21 Απριλίου, τις ημέρες που το Vespa World Days 2024 θα συγκεντρώνει χιλιάδες Vespisti, καθώς και λέσχες Vespa από 66 χώρες.

H Vespa 140th of Piaggio, μπορεί να παραγγελθεί μέσω του διαδικτύου (VESPA.COM) ή αυτοπροσώπως στο Vespa Village, το μέρος που χτυπά η καρδιά του Vespa World Days 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην ontedera.

Αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για συλλέκτες από όλο τον κόσμο να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη επετειακή έκδοση που θα είναι μια από τις πιο σπάνιες και περιζήτητες εκδόσεις.

Η Vespa 140th of Piaggio, που δημιουργήθηκε στη βάση της Vespa Gtv, με χαμηλό προβολέα, γυμνό (χωρίς κάλυμμα) σωληνωτό τιμόνι και ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, θα είναι διαθέσιμη σε ένα αποκλειστικό χρωματισμό.

Το λευκό χρώμα του “αμαξώματος” έχει λεπτομέρειες και το νέο μονόγραμμα της Vespa σε μπλε και γαλάζιο, χαρακτηριστικά χρώματα του Ομίλου Piaggio, καθώς και το εορταστικό λογότυπο των 140 χρόνων.

Η άνετη σέλα είναι μπλε, με διπλές ραφές και έχει στύλ μονόσελου με κάλυμμα στο πίσω μέρος.

Η αισθητική της νέας Vespa 140th της Piaggio ολοκληρώνεται από τα μαύρα φινιρίσματα των προφίλ αμαξώματος, τους καθρέφτες, το σιγαστήρα και τα αναδιπλούμενα μαρσπίε συνεπιβάτη.

Κάθε Vespa 140th θα έχει μια αριθμημένη πινακίδα, στο εσωτερικό της ποδιάς, με το εορταστικό λογότυπο 140 ετών.

Η νέα Vespa φοράει τον υψηλής απόδοσης τετραβάλβιδο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 300 hpe (High Performance Engine) που αποδίδει 23,8 HP (17,5 kW).

Τα φώτα είναι όλα LED, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού χαμηλού προβολέα, ενώ τα όργανα διατηρούν το παραδοσιακό στρογγυλό σχήμα, αλλά είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακά, και έχουν δυνατότητα συνδεσιμότητας με το Vespa MIA, που διατίθεται ως αξεσουάρ.

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσφυσης ASR, το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS και το σύστημα keyless περιλαμβάνονται στον στάνταρ πλούσιο εξοπλισμό.

Επόμενο άρθρο »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Honda CB125R του 2024:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα