• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Locatelli στα ηλεκτρικά GP
Η δοκιμή έγινε για να δώσει τις εκτιμήσεις του για το νέο εγχείρημα της CRP Racing
Νέα 14/06/2010 - 19:39

Στις 10 Ιουνίου ο Robetro Locatelli εθεάθη να κάνει δοκιμές με ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα των TTXGP. Πιο συγκεκριμένα ήταν προσκεκλημένος της ομάδας CRP Racing και του Max Temporati για να δοκιμάσει τη νέα ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα. Η συγκεκριμένη δοκιμή έγινε με στόχο να δώσει τις εκτιμήσεις του και την αξιολόγησή του για το νέο εγχείρημα της CRP Racing.  

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη δοκιμή και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: “Ήταν μία θαυμάσια εμπειρία. Αρχικά δεν ήξερα τι επρόκειτο να νιώσω και να αισθανθώ όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω μία ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα. Όταν μπήκα στην πίστα είχα γράψει ήδη πέντε γύρους και δεν ήθελα να σταματήσω. Θα μπορούσα να οδηγήσω με τέρμα γκάζι όλη την ημέρα. Είναι διασκεδαστική, ταχύτατη, μία απλή δόση αδρεναλίνης σε δύο τροχούς”. 

 

Το test ride του Locatelli κινηματογραφήθηκε από το τηλεοπτικό συνεργείο του SkySport και θα προβληθεί στην Ιταλία στο ICARUS, μία εκπομπή που δείχνει γεγονότα που συνδυάζουν περιπέτεια και δράση. Τελικά τα TTXGP γίνονται όλο και πιο συναρπαστικά και θα παρουν μεγαλύτερες διαστάσεις όταν αθλητές σαν το Roberto Locatelli αρχίσουν να εμπλέκονται σ’ αυτά. Φανταστείτε να βλέπαμε τον Rossi να παίρνει μέρος σε μία παρόμοια δοκιμή;

Επόμενο άρθρο »

Αγριεμένος ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές ψαλιδιού για την MZ

Χορηγοί