• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kove Moto: Ο ιδρυτής της Kove, Zhang Xue παραιτείται
Νέα 06/03/2024 - 18:10

Ο κύριος Zhang, όπως είναι πιο γνωστός, ήταν επίσης το πρόσωπο της Kove στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Όσο μεγαλύτερη είναι μια εταιρεία, τόσο πιο απρόσωπη μπορεί να φαίνεται. Αυτός είναι αναμφισβήτητα ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι αγώνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτός ένας Διευθυντής μεταξύ των θαυμαστών του. Οι εταιρείες είναι εταιρείες, αλλά οι αγωνιζόμενοι είναι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι, έχουν ιστορίες τις οποίες θέλουμε να μάθουμε και θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Στο Ράλι Ντακάρ του 2024, η Kove Moto φαινομενικά ξεχώριζε από τις άλλες, ειδικά με την καμπάνια της εργοστασιακής ομάδας. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον από όλους για το τί συμβαίνει στις ειδικές διαδρομές, ήταν πραγματικά δύσκολο να μην σεβαστεί κανείς το πάθος του ιδρυτή Zhang Xue που επιδείκνυε καθώς δημοσίευε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Kove καθ' όλη τη διάρκεια του Αγώνα.

Όλα αυτά αλλάζουν καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος παραιτήθηκε επίσημα από τη θέση του. Όταν τα πράγματα πήγαν καλά, ο κύριος Zhang ήταν ο πρώτος που πανηγύρισε. Και όταν πήγαν καταστροφικά άσχημα, όπως οι ατυχείς συνθήκες που οδήγησαν στη μοτοσυκλέτα της Kove να έχει εξαρτήματα που δεν ήταν ιδανικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ο Zhang έκανε ένα από τα πιο δύσκολα, πιο σπάνια πράγματα από όλα: Ζήτησε συγγνώμη.

Δεν το έκανε σιωπηλά. Όχι, ζήτησε συγγνώμη με τον πιο δημόσιο τρόπο: Μέσω βίντεο στα social media. Έκανε αυτό που κάνουν πολύ λίγοι άνθρωποι (πόσο μάλλον οι Διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών) και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τη μοτοσυκλέτα που απογοήτευσε τις γενναίες προσπάθειες του Mason Klein να έχει καλά αποτελέσματα.

Αυτό είναι κάτι που δεν προέρχεται από τον οποιονδήποτε. Είναι εντυπωσιακό και λίγοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την ευθύνη που θα μπορούσαν να έχουν άλλα άτομα στην μεγάλη ομάδα που αναλαμβάνει να συμμετέχει σε αυτό το δύσκολο Ράλι. Αν και οι μοτοσυκλέτες Kove είναι νέες στην αγορά, είναι σίγουρο ότι αν δεν είναι τέλειες, τότε υπάρχει κάποιος που νοιάζεται πίσω από αυτές, αναλαμβάνει την ευθύνη και προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα. Ο κ. Zhang φαινόταν σίγουρος σε αυτό που έκανε, και ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικό να το βλέπουμε.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στις 28 Φεβρουαρίου του 2024, ο κ. Zhang Xue προφανώς παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Kove Moto, της εταιρείας που ίδρυσε το 2017. Το γνωρίζουμε αυτό επειδή η Kove δημοσίευσε μια επίσημη επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εξηγώντας την κατάσταση: «Αγαπητοί πελάτες και θαυμαστές της Kove, Με λύπη σας ενημερώνουμε για την παραίτηση του κ. Zhang Xue από τη θέση του στην Kove και αποχωρεί επίσημα από την Kove στις 28 Φεβρουαρίου. Το 2017, η Kove έγινε επίσημα μια ομάδα έξι επιχειρηματιών, συμπεριλαμβανομένου του κ. Zhang Xue, αντιμετωπίσαμε προκλήσεις και κάναμε βήματα προς τα εμπρός. Σε αυτές τις 2.500 ημέρες και νύχτες, πετύχαμε συλλογικά την επιτυχία που ορίζει σήμερα την Kove. Αποφάσισε να απομακρυνθεί προσωρινά από η ομάδα διαχείρισης της Kove. Ωστόσο, παραμένει μέλος της ομάδας μετόχων της Kove».

 

Τα σχόλια στο Διαδίκτυο είναι σχόλια, αλλά είναι σαφές πως νιώθει πολύς κόσμος μετά από αυτήν την αποχώριση. Αρκετά σχόλια στην επίσημη ανάρτηση που ανακοινώνει την παραίτηση του Zhang λένε πράγματα όπως ότι ήταν «μια αναζωογονητική έμπνευση για τη βιομηχανία μοτοσυκλετών» και «Ο Zhang Xue αντιπροσωπεύει το πάθος που νιώθουμε σε μια μοτοσυκλέτα». Σε άλλο σχόλιο, ένας εκπρόσωπος της Kove USA διευκρινίζει ότι ο Zhang θα συνεχίσει να συμμετέχει. Απλώς δεν θα είναι Διευθύνων Σύμβουλος και αντ' αυτού θα μπορεί να επιδιώξει άλλα έργα πάθους στη βιομηχανία μοτοσυκλετών.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, σίγουρα, αλλά το να δεις την καρδιά και το πάθος του να επιδεικνύεται ήταν κάτι που ξεχώρισε την Kove από τον ανταγωνισμό και κέντρισε το ενδιαφέρον για τις μοτοσυκλέτες της. Θα εξακολουθεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχίσει να ασχολείται με την εταιρεία; Ελπίζουμε πως ναι, γιατί φαίνεται σαν μια σημαντική απώλεια αν φύγει εντελώς από την Kove.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η BREMBO στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα