• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Montella πιο γρήγορος την τελευταία ημέρα των δοκιμών του WorldSSP
Νέα 19/02/2024 - 13:47

Ο Yari Montella ήταν στην κορυφή των χρόνων και στις δύο περιόδους δοκιμών με τον ταχύτερο χρόνο 1'31.881 δευτ. που σημειώθηκε στην απογευματινή περίοδο, μόλις 0.062 δευτ. μπροστά από τον Federico Caricasulo. Ήταν οι μόνοι αναβάτες που έκαναν γύρο στο 1'31 στο νέο Grand Prix Circuit του Phillip Island.

Το World Supersport Official Test στο Phillip Island παρουσίασε αξιόλογες επιδόσεις. Ο Yari Montella (Barni Spark Racing Team) κέρδισε την πρώτη θέση, προχωρώντας μπροστά από τον ανταγωνισμό με μόλις 0.062 δευτερόλεπτα, ενώ ο Federico Caricasulo (Motozoo ME AIR Racing) έγραψε ιστορία με τον πρώτο γύρο του 1'31 στο Phillip Island, τερματίζοντας πίσω από τον Μοντέλα. Ο Stefano Manzi (Pata Yamaha Ten Kate Racing) εξασφάλισε την τρίτη θέση, φτάνοντας στο ρεκόρ pole lap αλλά υστερώντας πίσω από τον Montella κατά τρία δέκατα.

Ο Adrian Huertas (Aruba.it Racing WorldSSP Team) έδειξε την ταχύτητά του παρά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της περιόδου, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση, ενώ ο Valentin Debise (Evan Bros. WorldSSP Yamaha Team) και ο Can Oncu (Kawasaki Puccetti Racing) κατέκτησαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα, επιδεικνύοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρωταθλητής του WorldSSP Lucas Mahias (GMT94 Yamaha) επέστρεψε με μια δυνατή απόδοση, εξασφαλίζοντας την έβδομη θέση και ο Marcel Schroetter (MV Agusta Reparto Corse) διατήρησε τη δυναμική του από την προηγούμενη σεζόν, τερματίζοντας όγδοος. Ο Tom Booth-Amos (PTR Triumph) εντυπωσίασε με τη μετάβασή του στη Street Triple RS 765, εξασφαλίζοντας την ένατη θέση, ενώ ο Jorge Navarro έκλεισε την πρώτη δεκάδα, σηματοδοτώντας ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα για την ομάδα WRP-RT Motorsport στο WorldSSP. Στην πρώτη ημέρα της δοκιμής υπήρχε έντονος ανταγωνισμός και έγιναν αξιοσημείωτες επιδόσεις που έθεσαν τις βάσεις για μια συναρπαστική σεζόν μπροστά.

 

Ο Piotr Biesiekirski (Ecosantagata Althea Racing Team) έφερε τις κόκκινες σημαίες όταν είχε μία πτώση στη 2η στροφή, με μόλις μια ώρα να απομένει στα ΕΔ2, με τον Πολωνό αναβάτη να μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο. Στο τέλος της περιόδου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, έχει τις αισθήσεις του αλλά υπέστη τραύμα στο κεφάλι και διάσειση.

 

1η θέση | Yari Montella | BARNI Spark Racing Team

«Ήταν τέλεια! Απολαύσαμε πολύ τη νέα άσφαλτο. Δουλέψαμε πολύ στον αγωνιστικό ρυθμό και προσπαθήσαμε να κάνουμε μια επίθεση χρόνου. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν απροσδόκητο. Βρήκα μία καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα. Υπήρχε πολύ κράτημα και από τον περσινό ρυθμό του αγώνα, νομίζω ότι πήγα 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα οπότε είναι σίγουρα καλή η άσφαλτος. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί σήμερα είχαμε πολλούς γύρους. Είδα πολλούς αναβάτες πιο γρήγορους σε αυτό το τεστ: Caricasulo, Huertas, Manzi, Schroetter, Oncu, πολλοι! Για να δούμε, αλλά ελπίζω να μείνω εδώ που είμαι και να απολαύσω το Σαββατοκύριακο και την έναρξη της σεζόν. Μου αρέσει αυτή η πίστα, ήμασταν γρήγοροι πέρυσι, αλλά στον 1ο Αγώνα, έσπασα την κλείδα μου. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από το 2023 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»!

 

Συνδυασμένα αποτελέσματα WorldSSP μετά τα ΕΔ2

1. Yari Montella (Barni Spark Racing Team) 1'31.881 δ.

2. ⁠⁠Federico Caricasulo (Motozoo ME AIR Racing) +0.062 δ.

3.⁠⁠ Stefano Manzi (Pata Yamaha Ten Kate Racing) +0.302 δ.

4. Adrian Huertas (Aruba.it Racing WorldSSP Team) +0.409 δ.

5. ⁠⁠Valentin Debise (Evan Bros. WorldSSP Team) +0.444 δ.

6. Can Oncu (Kawasaki Puccetti Racing) +0.453 δ.

Επόμενο άρθρο »

MotoGΡ test Qatar 1: Ο Vinales 1ος 3 ώρες πριν το τέλος

« Προηγούμενο άρθρο

Η σεζόν του 2024 ξεκινά επίσημα για την Aprilia Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα