• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα σεζόν για την ομάδα Sic58 Squadra Corse
Νέα 15/02/2024 - 16:30

«Παλιά αγόραζα τη μάρκα San Carlo στα πατατάκια, μόνο και μόνο επειδή έτσι υπήρχε μια εικόνα του Sic πάνω τους και τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ένα αρχικό grid χωρίς να δω τα χρώματά σας»! Αυτό ήταν ένα κοριτσάκι, που τώρα μεγάλωσε, μου έγραψε πρόσφατα, κάνοντας με να σκεφτώ τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μένα…

 

Paolo Simoncelli:

Με ένα μέρος σας, είμαστε συνδεδεμένοι μέσω της κοινής σας ιστορίας με τον Μάρκο, γιατί τον γνώριζες προσωπικά, μπήκε στο σπίτι σου και στις πληγές σου, ήσασταν οι φίλοι του πρώτα και μετά οι χορηγοί του.

Με το άλλο μισό εδώ σήμερα, γιατί σε γοήτευαν τα αθλητικά του κατορθώματα και το ταλέντο του τον έκανε φίλο σου. Όλοι μας, γιατί ερωτευτήκαμε την τόλμη του στην πίστα και τη γλύκα του έξω από αυτήν.

Οι τελευταίοι στέκονται, γιατί, σε κάποιο βαθμό, είμαι αρκετά καλός με αυτήν την επιχείρηση.

 

Θέλω να κάνουμε μια πρόποση για εμάς, την Sic58 Squadra Corse, που τονίζεται μερικές φορές για την ευθύτητα που έχει αλλά, τελικά, στον σημερινό ψεύτικο και επιπόλαιο κόσμο, είναι πιο αληθινή από ποτέ.

Θέλω να σηκώσω μια πρόποση για όλους εσάς, που είστε μέρος της, που την ενσαρκώνετε. Χωρίς εσάς, τους πυλώνες αυτής της πραγματικότητας, αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε. Ομοίως, χωρίς τον Μάρκο, την αληθινή ουσία όλων αυτών, δεν θα είχαμε κανένα λόγο να είμαστε μαζεμένοι εδώ.

Μαζί είμαστε η απόδειξη ότι όταν ένα όνειρο γκρεμίζεται, πρέπει να μπορείς να χτίσεις ένα καινούργιο, προσπαθώντας μέρα με τη μέρα, μέχρι το τέλος. Γιατί μόνο έτσι μπορείς να γίνεις αξιόλογος.

Ας σηκώσουμε μια πρόποση για την αποφασιστικότητά μας, γιατί δεν τα παρατάμε ποτέ και κάθε χρόνο έχουμε το θάρρος να προσπαθούμε ξανά με την ίδια δύναμη με την πρώτη, ίσως και περισσότερο.

 

Καλή τύχη Sic58 Squadra Corse!

 

-PaoloSic58-

 

Επόμενο άρθρο »

Castrol και Idemitsu οι χορηγοί της Honda LCR για το MotoGP του 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW πατεντάρει το Active Aero!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA