• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Μας λείπει το τελευταίο βήμα
"Θα ήθελα να τελειώσω τον αγώνα μαχόμενος με τον Lorenzo"
Νέα 08/06/2010 - 19:27

Θεαματική είναι η άνοδος του Andrea Dovizioso σε σχέση με τα περσινά του αποτελέσματα. Στο Mugello, στο Grand Prix της πατρίδας του, πήρε το τρίτο του βάθρο μέσα στο 2010 και είπε:

 

“Στο βάθρο έκλαψα, γιατί είναι πολύ ωραίο και πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα. Το βάθρο στα MotoGP στο Mugello είναι κάτι το απίστευτο. Πάντα το παρακολουθούσα στην TV απ’ το γκαράζ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί αυτό είναι το τρίτο μου βάθρο, πράγμα πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα”.

 

“Η ταχύτητά μας δεν ήταν αρκετή γιατί ο Dani νίκησε και σίγουρα κι εμείς κάναμε ότι καλύτερο. Χρειάζεται να μελετήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, γιατί πάντα είμαστε κοντά στους ταχύτερους αναβάτες, αλλά ποτέ δεν έχουμε δώσει μάχη για τη νίκη. Μας λείπει το τελευταίο βήμα και θέλουμε να το κάνουμε φέτος, όσο γίνεται πιο γρήγορα”.

 

“Εργαστήκαμε πραγματικά σκληρά και τώρα ήλθαν τα αποτελέσματα. Αλλάξαμε πολλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δεν είμαστε οι καλύτεροι, αλλά ο Dani κι εγώ είχαμε δουλέψει αληθινά σκληρά και τώρα εισπράττουμε τα αποτελέσματα. Το ερώτημα είναι γιατί είμαστε πάντα κοντά στη νίκη, αλλά αυτό ακόμα δεν αρκεί για να δίνουμε μάχη σε κάθε αγώνα με τον Lorenzo. Θα ήθελα να τελείωνα τον αγώνα μαχόμενος με τον Jorze, γιατί πιστεύω ότι θα είχαμε μια καλή μονομαχία στον τελευταίο γύρο, δεν μπορούσα όμως να τον πιάσω”.

 

“Τρείς τερματισμοί στο βάθρο είναι ένα καλό ξεκίνημα για φέτος, πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα και ευχάριστο λόγω της δουλειάς που κάναμε όλον τον χειμώνα και στους πρώτους αγώνες”.

 

“Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Dani για τη νίκη του, γιατί είχε έναν απίστευτο ρυθμό. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μας, για να κάνουμε το παραπάνω βήμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα της μάχης για τη νίκη”.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa και Marquez στα τυφλά

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερο βάθρο για τον Corsi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα