• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Παράλληλες εκδηλώσεις
Η παρουσίαση των οδηγών θα γίνει με την συνοδεία live μουσικής.
Νέα 08/06/2010 - 19:35

Φέτος η πίστα του Silverstone θα φιλοξενήσει αγώνα Grand Prix έπειτα από πολλά χρόνια και οι διοργανωτές πασχίζουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαύσουν οι θεατές ένα μοναδικό σώου. Όλοι οι οδηγοί του MotoGP συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε παρουσίαση στη διάρκεια συναυλίας που θα δοθεί στην Ζώνη Διασκέδασης (Entertainment Zone) στη νέα Arena Complex. 

 

Οι γνωστοί τηλεπαρουσιαστές Toby Moody και Julian Ryder θα έχουν την επιμέλεια των εκδηλώσεων στην Ζώνη Διασκέδασης, παρουσιάζοντας όλους τους οδηγούς από τις 17:00 έως τις 19:00 την ημέρα του Σαββάτου. Οι οδηγοί θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρουσιαστών, ενώ παράλληλα  θα υπάρχει live μουσική από διάφορα συγκροτήματα μεταξύ άλλων και του γνωστού συγκροτήματος του Jamie Whitham The Po Boys κι ενός DJ. 

 

Στις πρόσθετες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται ακροβατικά και σταντ από τον Dougie Lampkin και τον Craig Jones, Freestyle MotoX σε μία ειδικά σχεδιασμένη πίστα, αγώνες ΜΧ 125cc, οδηγικές εμπειρίες πάνω σε μοτοσυκλέτες Superbike, αγώνες Supermoto Masters Cup και Mini Grand Prix στη νέα μικρή πίστα του Silverstone και επίδειξη Blades Aerobatic.  

 

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι τυχεροί που θα βρεθούν στην θρυλική πίστα του Silverstone θα απολαύσουν ένα θαυμάσιο σώου που θα περιλαμβάνει κάθε είδους εκδηλώσεις.

Επόμενο άρθρο »

Έπασχε από πρόσφυση ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Τι λέει ο Dr Buzzi για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα