• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όμιλος Σαρακάκη: Συμμετοχή-Ρεκόρ στο Christmas Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ
Συγκέντρωση βασικών τροφίμων για τον ΔΕΣΜΟ
Νέα Αγοράς 21/12/2023 - 11:57

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του, διοργάνωσε δύο δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας υποστηρίζοντας την ΕΛΕΠΑΠ και τον ΔΕΣΜΟ. 

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων του συνδυάστηκε με ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, τη γνωστή σε όλους ΕΛΕΠΑΠ και την ARTεμείς, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης.

Η μαζική ανταπόκριση των ανθρώπων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο Christmas Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ απέφερε το ποσό ρεκόρ των 2.072€ αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξη του οργανισμού στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τα οποία, καθημερινά δίνουν, μαζί με τις οικογένειές τους, μάχη με την αναπηρία. 

Η συγκεκριμένη δράση συνδέεται με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών: Στόχος 3: Καλή Υγεία και Ευημερία, Στόχος 4: Ποιοτική Εκπαίδευση, Στόχος 8: Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη, Στόχος 10: Λιγότερες Ανισότητες, Στόχος 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Παράλληλα και σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ, στην οποία ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη προσφέρει δωρεάν στέγη εντός των εγκαταστάσεών του, οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν βασικά αγαθά σίτισης για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης ενώ πολλοί από αυτούς βρίσκονται στα όρια της ακραίας φτώχειας. 

Η συγκεκριμένη δράση συνδέεται με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών: Στόχος 1: Μηδενική Φτώχεια, Στόχος 2: Μηδενική Πείνα, Στόχος 3: Καλή Υγεία και Ευημερία, Στόχος 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Ο Δεσμός λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα.

Σε ένα πλαίσιο διαρκούς βελτίωσης, ο Δεσμός δημιουργεί αξία σε όλη τη διαδικασία της προσφοράς, αναλαμβάνοντας την έρευνα και καταγραφή αναγκών, την επικοινωνία με τους δωρητές, την σύνδεση προσφοράς – ανάγκης, την υλοποίηση και τον απολογισμό του αντίκτυπου κάθε δωρεάς.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα λειτουργεί σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, σε 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο).


 

Επόμενο άρθρο »

Νέος τιμοκατάλογος Scooter NIU

« Προηγούμενο άρθρο

Αγγίξαν τις 63.500 οι πωλήσεις δίκυκλων και πάνε για νέο ρεκόρ

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA