• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αμφίβολο αν θα παραμείνει ο Gary McCoy στο project της FBcorse
"Σκοπός μου είναι να γυρίσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πίστεψα οτι η FBcorse ήταν έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα"
Νέα 08/06/2010 - 09:54

Ο Gary McCoy νικητής πολλών αγώνων στην εποχή των 500cc, αλλά και στα WSBK σκέφτεται να απομακρυνθεί από την ομάδα της FBcorse, γιατί αισθάνεται ότι θα είναι αδύνατον να γίνει το ντεμπούτο της στα MotoGP φέτος.

 

Ο McCoy έλαβε μέρος σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δοκιμών, παρουσία της IRTA και της DORNA στην Valencia τον Μάρτη , αφού τον είχε διαβεβαιώσει η FBCorse ότι θα είναι έτοιμη για πλήρη προσομοίωση αγώνα , πριν βάλουν την τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα στα grand prix .

Αυτό ακόμα να συμβεί και μια δήλωση από τον McCoy αποκαλύπτει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια για το project.

 

“ Μετά τις δαπάνες των τεσσάρων τελευταίων μηνών προπονηθήκαμε σε κορυφαίο επίπεδο και σήμερα είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση σωματικά και ψυχικά για αγώνα. Σκοπός μου είναι να γυρίσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα . Πίστεψα ότι η FBcorse ήταν έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα, αλλά δεν έχουν επιτύχει εκείνα που αυτήν την στιγμή απαιτούνται υποχρεωτικά. Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να σας ενημερώσω με περισσότερα νέα.”

 

Για το άλλο νέο project της Inmotec ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημέρα της πρώτης επίσημης παρουσίασης, έτσι στην σχάρα εκκίνησης μάλλον θα παραμείνουν για φέτος 17 μόνον μοτοσυκλέτες.

Επόμενο άρθρο »

Πέτυχε τον στόχο του ο De Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: "Κάτι συνέβη και δεν μπορούσα να οδηγήσω με τις ίδιες γραμμές"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα