• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 Αγώνας
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Fermin Aldeguer
Νέα 26/11/2023 - 15:54

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν του 2023 για την κατηγορία της Moto2 είδε για άλλη μια φορά τον Fermin Aldeguer να κυριαρχεί, παίρνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, και αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν θα μπορέσει και το 2024 να επιδείξει αυτόν τον καταιγιστικό ρυθμό. 


Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Aldeguer κατάφερε να στρίψει πρώτος, έχοντας τον Aron Canet ακριβώς στην ουρά του, με τους δύο να ανοίγουν αμέσως μια διαφορά από τον Marcos Ramirez που βρισκόταν στην τρίτη θέση. Ο Ramirez δεχόταν την πίεση του Jake Dixon στα πρώτα στάδια, σύντομα όμως ο Βρετανός άρχισε να χάνει ρυθμό και στον 14ο γύρο δέχτηκε την προσπέραση του του Alonso Lopez, ο οποίος είχε κάνει μια εκπληκτική εκκίνηση και κάποιους πολύ δυαντούς πρώτους γύρους, φτάνοντας μέχρι την τέταρτη θέση. 


Μπροστά ο Aldeguer άρχισε να ξεφεύγει από τον Canet, με τον Ισπανό του Luca Boscoscuro να κάνει νέο ρεκόρ γύρου κατά τη διάρκεια αγώνα και να ανοίγει τη διαφορά, φτάνοντάς την λίγο πάνω από 4 δευτερόλεπτα. 


Τελικά θα κατάφερνε άνετα να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, όντας με διαφορά ο πιο δυνατός αναβάτης σε αυτά τα στάδια της σεζόν, ενώ ο Canet χάρισε ένα τελευταίο βάθρο στην ομάδα του Sito Pons. 


Η μάχη για την τρίτη θέση εν τω μεταξύ έφτασε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού, με τον Lopez να έχει περάσει τον Ramirez 10 γύρους πριν το τέλος, αλλά δεν είχε καταφέρει να ανοίξει τη διαφορά. Ο αναβάτης της American Racing ήταν κολλημένος πίσω του και έκανε την κίνηση στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου. Πέρασε μπροστά, όμως ο Lopez είχε μια ελαφρώς καλύτερη έξοδο, κάτι που τον έκανε να περάσει τη γραμμή του τερματισμού 21 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Ramirez!


O Somkiat Chantra στα τελευταία στάδια κατάφερε να περάσει τον Jake Dixon για να πάρει την πέμπτη θέση, με τον Βρετανό να μένει έκτος. Ο Sam Lowes ολοκλήρωσε το τελευταίο του Grand Prix στη Moto2 στην έβδομη θέση, με τους Joe Roberts, Dennis Foggia και Albert Arenas να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 
 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA