• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP Αγώνας Sprint
Νίκη για τον Μartin, που κρατά τις ελπίδες του ζωντανές
Νέα 25/11/2023 - 00:26

Ο τελευταίος αγώνας Sprint της σεζόν του 2023 ολοκληρώθηκε, με το Πρωτάθλημα να μένει να αποφασιστεί αύριο και το πεδίο της μάχης να μας εξασφαλίζει έναν εκπληκτικό τελικό. 


Ο Francesco Bagnaia κατάφερε να στρίψει πρώτος, μπροστά από τον Maverick Viñales, με τον Ισπανό να κάνει την κίνηση για να περάσει τον επικεφαλής της βαθμολογίας αμέσως και τον Bagnaia να απαντάει και να ξαναπαίρνει την πρώτη θέση. Ο Jorge Martin ήταν τέταρτος αλλά αμέσως πέρασε και αυτός τον Brad Binder για να πάρει την τρίτη θέση. 


Ακολούθησε άμεσα η προσπάθεια του Martin να περάσει τον Bagnaia και αυτή η προσπάθεια επέτρεψε και στον Brad Binder και στον Marc Marquez να τους περάσουν. Ο Martin όμως ήξερε πολύ καλά ότι για να καταφέρει να κρατήσει τις ελπίδες του ζωντανές για το Πρωτάθλημα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει και αμέσως επιτέθηκε στον Marquez και ανέβηκε στις θέσεις του βάθρου.  Εν τω μεταξύ ο Βagnaia δεχόταν την πίεση του Fabio Quartararo, όμως ο Γάλλος στην προσπάθειά του να περάσει έχασε το μπροστινό και βρέθηκε στο έδαφος. 


Μπροστά ο Viñales είχε ανοίξει μια μικρή διαφορά, όμως στον πέμπτο γύρο τον είχαν πλησιάσει οι Binder, Martin και Marc Marquez, με τον Βinder να κάνει την πρώτη κίνηση στον έκτο γύρο, αλλά ο αναβάτης της Aprilia απάντησε και κράτησε την πρώτη θέση. 


Στον επόμενο γύρο ο Νοτιοαφρικανός έκανε και πάλι την κίνησή του και αυτή τη φορά κατάφερε να μείνει μπροστά, ενώ ακολούθησε και ο Martin στα φρένα της πρώτης στροφής του 8ου γύρου. Ο αναβάτης της Prima Pramac δεν έχασε χρόνο και στη 10η στροφή πέρασε και τον Binder, ενώ λίγο πιο πίσω ο Marquez πέρασε τον Vinales για την τρίτη θέση. 

Τελικά ο Binder δεν κατάφερε να απαντήσει και ο Martin πήρε την 9η νίκη του σε αγώνα Sprint φέτος, μειώνοντας τη διαφορά από τον Bagnaia στους 14 βαθμούς. Ο Binder έμεινε στη 2η θέση, με τον Μarc Marquez να επιστρέφει στο βάθρο στο τελευταίο του Σαββατοκύριακο με τη Honda. 


O Viñales τελικά τερμάτισε 4ος, ενώ ο Bagnaia πήρε την καρό σημαία στην 5η θέση, αυτό ακριβώς που χρειάζεται να κάνει και αύριο για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής. 


O Fabio Di Giannantonio πήρε την έκτη θέση, με τους Marco Bezzecchi, Alex Marquez και Johann Zarco που συμπλήρωσαν τις βαθμολογούμενες θέσεις. 
 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή η σπάνια αυτόματη Husqvarna πουλήθηκε για 5,780€

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Francesco Bagnaia κερδίζει το BMW M Award, μια BMW XM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA