• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Johann Zarco
Νέα 24/11/2023 - 13:54

O Johann Zarco απεδείχθη ο ταχύτερος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας στις πρώτες δοκιμές του τελευταίου Grand Prix του 2023, στη Valencia. Πίσω του βρέθηκε ο Fabio Di Giannantonio (που βρισκόταν στην κορυφή στη μέση των δοκιμών) και ο οποίος συνεχίζει να επιδεικνύει έναν εκπληκτικό ρυθμό και δήλωσε ότι θα οδηγήσει την Τρίτη στο test της Valencia (όπως όλα δείχνουν τη μοτοσυκλέτα του Luca Marini). 


Ο Jorge Martin θα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα αυτό το Σαββατοκύριακο, σε μια πίστα που του πήγε καλά τα προηγούμενα χρόνια, και ο Ισπανός έκανε μια καλή αρχή το πρωτί της Παρασκευής, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Ο Marco Bezzecchi έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Maverick Viñales που συμπλήρωσε την πεντάδα και ήταν για άλλη μια φορά η κορυφαία μη Ducati. 


Ακολουθήσαν οι δύο Ιάπωνες κατασκευαστές, με τον Fabio Quartararo να είναι έκτος και τον Marc Marquez να είναι έβδομος. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Augusto Fernandez, Enea Bastianini και Alex Marquez. 


O Francesco Bagnaia ξεκίνησε για άλλη μια φορά πιο πίσω την Παρασκευή, με τον Ιταλό επικεφαλής της βαθμολογίας να είναι 22ος πριν τις τελικές επιθέσεις, οι οποίες τον έφεραν στη 13η θέση, χωρίς όμως να βάλει καινούριο μαλακό ελαστικό. 
 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA