• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβλήματα υπερθέρμανσης για τον Baldolini
H αυξημένη θερμοκρασία του μοτέρ τον ανάγκασε να χάνει προοδευτικά ιπποδύναμη και θέσεις.
Νέα 07/06/2010 - 00:46

Τις δύο ημέρες των δοκιμών στο Mugello το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα Caretta Technology Race Dep. στην κατηγορία Moto2 δεν ήταν άλλο από την υψηλή θερμοκρασία του μοτέρ της Honda. Αυτό απασχολούσε τον team manager Giorgio Bertelli που τελικά δεν κατάφερε να το λύσει με τον επιτελείο των μηχανικών του.  

 

Πιο συγκεκριμένα ο αναβάτης Alex Bartolini είχε μία καλή εκκίνηση και ήταν ευχαριστημένος με τη μάχη που έδινε με τον γκρουπ αναβατών που είχε δεθεί, μέχρι που η αυξημένη θερμοκρασία του μοτέρ της μοτοσυκλέτας του τον ανάγκασε να χάνει προοδευτικά ιπποδύναμη και θέσεις. Το φαινόμενο της υπερθέρμανσης ήταν πιο έντονο όταν προσπαθούσε να επωφεληθεί από το κενό αέρος της μοτοσυκλέτας που κυνηγούσε, κοινώς όταν έκανε slip streaming. Κι αυτό γίνεται μόνιμα στην συγκεκριμένη κατηγορία οπότε τα περιθώρια φρέσκου αέρα προς το ψυγείο είναι μικρά. 

 

Παρόλα αυτά ο Bartolini έμεινε ευχαριστημένος από την 13η θέση που έφερε και κατά τη γνώμη του οι επιδόσεις του βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Απολογισμός του Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Σε καλή φόρμα ο Takahashi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα