• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lusail: Moto3 Πρώτες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Deniz Öncü
Νέα 17/11/2023 - 15:05

Το Grand Prix του Qatar φέτος δεν αντιπροσωπεύει μόνο τον προτελευταίο γύρο της σεζόν του 2023, αλλά και την πρώτη ευκαιρία του Jaume Masia να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. 


Στις πρώτες δοκιμές, ο Ισπανός της Leopard Honda έδωσε μια πολύ ωραία μονομαχία για την πρώτη θέση με τον Deniz Öncü, με τους δύο αναβάτες να αλλάζουν θέσεις στην κορυφή κάθε φορά που ολοκλήρωναν έναν γύρο. H πίστα ήταν πολύ βρώμικη, μην επιτρέποντας στους αναβάτες να γράψουν γρήγορους γύρους, με τους χρόνους να παραμένουν πολύ ψηλά, ακόμα και για τα δεδομένα της πρώτης μέρας. 


Όταν έπεσε η καρό σημαία, ήταν τελικά ο Öncü που κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:09.404, αφήνοντας τον Μasia στη δεύτερη θέση για 413 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Diogo Moreira, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος αναβάτης που βρέθηκε στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Öncü. 


O Kaito Toba είχε ανέβει στο βάθρο κατά τον περσινό αγώνα του Qatar και σήμερα ξεκίνησε δυναμικά το τριήμερο, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Syarifuddin Azman. 


O Matteo Bertelle πήρε την καρό σημαία στην 6η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Joshua Whatley. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι David Alonso, Xavier Artigas και Romano Fenati. 

Επόμενο άρθρο »

Lusail: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Νυχτερινό MotoGP στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα