• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GP της Μαλαισίας σε αριθμούς
Νέα 13/11/2023 - 05:57

2 – Με τον Enea Bastianini, τον Alex Marquez, τον Francesco Bagnaia και τον Jorge Martin, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ducati πετυχαίνει το 1-2-3-4 σε μια κατάταξη Αγώνων GP μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν μαζί με την Ιταλία.


 

4 – Ο Marquez τερμάτισε δεύτερος για το δεύτερο βάθρο του με την Ducati (μαζί με την Αργεντινή όταν τερμάτισε στη 3η θέση) και το τέταρτο συνολικά στο MotoGP™️. 


 

5 – Ο Bastianini πήρε την πέμπτη του νίκη στο MotoGP™️ (η πρώτη του μετά την Aragon πέρυσι), όλες με την Ducati. Τώρα ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους αναβάτες στο MotoGP™️ με την Ducati μαζί με τον Martin, με δύο νίκες λιγότερες από τον Loris Capirossi. 


 

5 – Ο Bastianini είναι ο πέμπτος διαφορετικός νικητής της Ducati μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν μαζί με τους Bagnaia, Martin, Marco Bezzecchi και Johann Zarco. Η Ducati ισοφαρίζει το ρεκόρ των περισσότερων διαφορετικών νικητών σε μία σεζόν πρώτης κατηγορίας από τη Suzuki το 1979 (με τους Barry Sheene, Wil Hartog, Virginio Ferrari, Dennis Ireland και Boet van Dulmen). 


 

7 – Ο Bastianini γίνεται ο έβδομος διαφορετικός νικητής μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, όπως έγινε και πέρυσι. Το 2021 είναι η τελευταία σεζόν με τους περισσότερους από επτά διαφορετικούς νικητές (8). 


 

7 – Αυτό είναι το έβδομο βάθρο που περιλαμβάνει μόνο αναβάτες της Ducati μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν μαζί με την Αργεντινή, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τον Άγιο Μαρίνο και την Αυστραλία. 


 

7 – Αυτή είναι η έβδομη νίκη της Ducati σε επτά διαδοχικούς Αγώνες MotoGP™️, που αποτελεί νέο ρεκόρ για το εργοστάσιο της Μπολόνια. 


 

14 – Ο Bagnaia οδηγεί τώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP™️ με πλεονέκτημα 14 βαθμών, με δύο Grand Prix να απομένουν και 74 βαθμούς διαθέσιμους. 


 

15 – Η νίκη για τον Bastianini είναι η 15η για τη Ducati μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των περισσότερων νικών σε μία σεζόν της κορυφαίας κατηγορίας από την Honda, που σημειώθηκε το 1997 και το 2003. 


 

38 – Αυτό είναι το 38ο βάθρο της Ducati μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, επεκτείνοντας το ρεκόρ για το εργοστάσιο της Μπολόνια σε μία μόνο σεζόν MotoGP™️. 


 

44 – Με τον Bastianini να κερδίζει τον Αγώνα μπροστά από τους Alex Marquez και Bagnaia, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 44 αγώνων MotoGP™️ Grand Prix με τουλάχιστον έναν αναβάτη στο βάθρο. 


 

Ποιος κέρδισε τι στο GP της Μαλαισίας: 


 

Καλύτερος αναβάτης ανεξάρτητης ομάδας του MotoGP: Ο Jorge Martin στέφθηκε ο καλύτερος αναβάτης ανεξάρτητης ομάδας

Rookie of the Year Moto2: Ο Sergio Garcia κέρδισε τον τίτλο Rookie of Year 

Moto3: Η KTM κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών Moto3™️ για έκτη φορά

 

 

Επόμενο άρθρο »

18 Malaysia: φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

#ELT1BURON: Ο Pedro Acosta είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής FIM Moto2™ 2023!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA