• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto3 Αγώνας
Παρθενική νίκη για τον Collin Veijer!
Νέα 12/11/2023 - 08:48

Ο αγώνας της Moto3 λειτούργησε ως το τέλειο ορεκτικό για την δράση της Κυριακής στη Sepang της Μαλαισίας, με τις έντονες μάχες μέχρι το τέλος να είναι το βασικό στοιχείο. 
O Jaume Masia ξεκίνησε από την Pole Position, αλλά ήταν ο Collin Veijer που κατάφερε να στρίψει πρώτος, με τους Deniz Öncü και Ayumu Sasaki να ακολουθούν. 


Οι μάχες ξεκίνησαν αμέσως, με τον Masia να περνάει τον Veijer στην αρχή του δεύτερου γύρου και τον Sasaki να ακολουθεί, γνωρίζοντας ότι δεν έπρεπε να αφήσει τον Masia να ξεφύγει στο Πρωτάθλημα. Εν τω μεταξύ λίγο πιο πίσω, ο David Alonso είχε ένα highside και οι Daniel Holgado, Diogo Moreira και Ricardo Rossi που τον ακολουθούσαν δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πεσμένη μοτοσυκλέτα του, σε μια τετραπλή πτώση που ουσιαστικά έβγαλε εκτός διεκδίκησης Πρωταθλήματος τους Alonso και Holgado. 


Μπροστά, ένα γκρουπ έξι αναβατών είχε ξεφύγει μπροστά, με τους Veijer, Sasaki, Masia και Öncü να αλλάζουν συνεχώς θέση και τους Matteo Bertelle και Jose Antonio Rueda να ακολουθούν από κοντά. 


Στον προτελευταίο γύρο το γκρουπ των έξι μειώθηκε σε γκρουπ των τριών, μετά από μια σύγκρουση μεταξύ των δύο αναβατών του Aki Ajo (Öncü και Rueda), με τον Βertelle να αναγκάζεται και αυτός να βγει εκτός πίστας για να τους αποφύγει. 


Στον τελευταίο γύρο η μάχη μεταξύ Veijer και Sasaki συνεχίστηκε, με τον Ολλανδό να καταφέρνει να μπει πρώτος στον τελευταίο τομέα και να αμυνθεί της επίθεσης του Ιάπωνα στην τελευταία στροφή. 


Βγήκαν στην ευθεία εκκίνησης - τερματισμού και ο Sasaki δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Veijer, ο οποίος πήρε έτσι την παρθενική του νίκη, με τον Sasaki να περιορίζεται στη δεύτερη θέση και τον Μasia να συμπληρώνει το βάθρο. 


Ο Ivan Ortola τερμάτισε τέταρτος, μπροστά από τον David Muñoz. Έκτος ήταν ο Adrian Fernandez, με τους αναβάτες της CFMOTO, Xavier Artigas και Joel Kelso να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Filippo Farioli και Ryusei Yamanaka. 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA