• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα χρώματα 2024 για τις νέες MT-09 - MT-09 SP, τη νέα XSR900 GP και το εντελώς νέο scooter RayZR
Νέα Αγοράς 10/11/2023 - 18:38

Η Yamaha παρουσίασε τα νέα χρώματα 2024 για τις νέες MT-09 και MT-09 SP της σειράς Hyper Naked τη νέα SportHeritage XSR900 GP και το εντελώς νέο entry-level  scooter πόλης RayZR

 

Hyper Naked

Πριν από μια δεκαετία, η Yamaha εμπνεύστηκε από το underground κίνημα του Τόκιο - τη Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας - και δημιούργησε το πρώτο μοντέλο της σειράς Hyper Naked την MT-09.  

Με σπορ εμφάνιση, σύγχρονο τρικύλινδρο κινητήρα, εξελιγμένο πλαίσιο και οδική συμπεριφορά που αντλούσε έμπνευση από τα μοντέλα supersport.  

Από τότε η ΜΤ-09 έχει γνωρίσει σημαντική εμπορική επιτυχία και έχει εξελιχθεί σημαντικά. 

 

 

Για το 2024 οι νέα βελτιωμένη MT-09 θα είναι διαθέσιμη στο νέο χρωματικό συνδυασμό  Midnight Cyan με πιο σκούρα γκρι εξωτερικά μέρη, γαλάζιους τροχούς και ενημερωμένα γραφικά. 

Οι χρωματικοί συνδυασμοί Blue και Tech Black θα συνεχίσουν και στο 2024. 

Επίσης η MT-09 SP θα είναι διαθέσιμη και το 2024 στο συνδυασμό Icon Performance.

Στο νέο χρωματικό συνδυασμό Midnight Cyan με πιο σκούρα γκρι εξωτερικά μέρη, γαλάζιους τροχούς και νέα γραφικά θα είναι διαθέσιμα και όλα τα άλλα μοντέλα – MT-10, MT-07, MT-3 και MT-125- της σειράς μοντέλων Hyper Naked. 

 

Sport Heritage

Οι σειρά μοτοσυκλετών Sport Heritage της Yamaha είναι εμπνευσμένη από το στυλ ορισμένων εμβληματικών, ιστορικών μοντέλων της Yamaha.  

Με νέας σχεδίασης κινητήρες, Delta Box πλαίσια και εξελιγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου, τα μοντέλα XSR συνδυάζουν την παράδοση σε ότι αφορά την εμφάνιση με τις δυνατότητες της σειράς MT. 

Ειδικά η νέα XSR900 GP είναι η πραγματική ενσάρκωση του ένδοξου αγωνιστικού παρελθόντος της Yamaha και συγκεκριμένα θυμίζει τις μοτοσυκλέτες Grand Prix της δεκαετίας του 1980.

H νέα XSR900 GP θα είναι διαθέσιμη στους χρωματικούς συνδυασμούς Legend Red και το νέο Power Grey

Η XSR900 θα είναι διαθέσιμη στο νέο χρωματικό συνδυασμό Legend Red παράλληλα με τον Midnight Black του 2023 ενώ η XSR700 2024 θα είναι διαθέσιμη στο νέο συνδυασμό Historic Blue παράλληλα με τον Historic White με νέα γραφικά.

 

Νέο entry-level scooter RayZR

Το RayZR είναι ένα εύκολο και προσιτό μοντέλο για αναβάτες με μικρή εμπειρία που αναζητούν αξιοπιστία, απλότητα, σπορ εμφάνιση και χαμηλή τιμή, για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Αυτό το scooter έχει σχεδίαση σε στυλ μοτοσυκλέτας και εξαιρετική σχέση κόστους και αξίας.

Είναι εφοδιασμένο με έναν οικονομικό κινητήρα Blue Core 125 κ.εκ. Euro 5, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση ισχύος στην επιτάχυνση.

Με βάρος μόλις 99 κιλά, το RayZR είναι εξαιρετικά ευέλικτο στην κυκλοφορία και διαθέτει χώρο κάτω από τη σέλα, για κράνος ή τα ψώνια σας. 

Το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα Start & Stop του RayZR σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το scooter σταματά σε φανάρια, βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 4%.

Η καινοτόμος νέα γεννήτρια Smart Motor εξασφαλίζει εξαιρετικά αθόρυβη επανεκκίνηση του κινητήρα.

Το RayZR μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου Β*. 

* Κατοχή άδειας οδήγησης Β πάνω από 6 έτη, ηλικία 27 ετών, πρακτική εκπαίδευση 5 μαθημάτων και αναγραφή κωδικού “121” (χωρίς εξέταση οδήγησης) στο δίπλωμα. 

Επόμενο άρθρο »

Νέα σειρά ρούχων Yamaha για το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Προσφορές Black Friday από το Piaggio Group

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα