• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Ο Acosta ισοφαρίζει το ρεκόρ
Νέα 28/10/2023 - 06:53

Ο Pedro Acosta έκανε το 3 στα 3 των δοκιμών της Moto2 στην πίστα της Buriram, καθώς έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου το πρωί του Σαββάτου, κάνοντας 1:35.297. Μάλιστα αυτός ο χρόνος ισοφάρισε το απόλυτο ρεκόρ γύρου, το οποίο κρατάει από το 2019 ο Alex Marquez. O Fermin Aldeguer πήρε τη δεύτερη θέση, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω, μπροστά από τον Sergio Garcia, ο οποίος πέτυχε την βελτίωση του χρόνου του στα τελευταία στάδια. 


Ο Marcos Ramirez συνέχισε μια δυναμική εμφάνιση, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στις τρίτες δοκιμές, με τον Jake Dixon να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 


Την έκτη θέση κατέλαβε ο Albert Arenas, με τους Aron Canet και Celestino Vietti να τον ακολουθούν. Ο τελευταίος μάλιστα αντιμετώπισε στα πρώτα στάδια ένα μηχανικό πρόβλημα και η ομάδα του κατάφερε να τον βγάλει στην πίστα για μια τελική προσπάθεια, την οποία ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. 


Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jeremy Alcoba και Alonso Lopez. Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες περνούν οι Dennis Foggia, Somkiat Chantra, Zonta Van Den Goorberg και Joe Roberts. 


O Tony Arbolino είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια, η μοτοσυκλέτα του άργησε να επιστρέψει στα pits και οι μηχανικοί της Marc VDS κατάφερε να τον βγάλει πραγματικά στο νήμα για έναν τελευταίο γύρο. Δυστυχώς για τον ίδιο, ο Ιταλός δεν κατάφερε να γράψει έναν αρκετά δυνατό γύρο και θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα