• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
METZELER ROADTEC 02
Το νέο Sport Touring ελαστικό της Metzeler έρχεται 2024
Νέα Αγοράς 12/10/2023 - 10:02

Το ROADTEC 02, το νέο Sport Touring ελαστικό της Metzeler, ολοκληρώνει με επιτυχία τις τελικές φάσεις ανάπτυξης και δοκιμών και, από τον Ιανουάριο του 2024, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του ROADTEC 01, το ROADTEC 02 έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, κυρίως στο κράτημα και τη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα, και αυτό το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας υψηλό ποσοστό υλικών φυσικής προέλευσης (υλικά που προέρχονται από βιομάζα) ή ανακυκλωμένα.

Το ROADTEC 02 ανήκει στην κατηγορία ελαστικών Sport-Touring, δηλαδή στην κατηγορία ελαστικών για μικτή σπόρ και τουριστική χρήση.

Με αυτό το νέο ελαστικό η Metzeler ανέβασε περαιτέρω τον πήχη του σπορ χαρακτήρα δημιουργώντας ουσιαστικά μια νέα κατηγορία ελαστικών την "Super Sport Touring".

Ένα ελαστικό που συνδυάζει τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός ελαστικού touring, όπως αντοχή και εξαιρετικό κράτημα σε βρεγμένους δρόμους με την οδική συμπεριφορά ενός σούπερ σπορ ελαστικού.

Το ROADTEC 02 προορίζεται για μοτοσυκλέτες δρόμου μεγάλου κυβισμού όπως γυμνές, crossover, sport tourer και μηχανές tourer, που χρησιμοποιούνται για ταξίδια, είτε πρόκειται για ένα κοντινό ταξίδι εκτός πόλης με μια γυμνή μοτοσυκλέτα, είτε για μεγάλα ταξίδια, με κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το ROADTEC 02 θα είναι ο τέλειος σύντροφος για αυτούς τους μοτοσυκλετιστές.

Χάρη στον εύκολο χειρισμό του, θα κάνει την οδήγηση της μοτοσυκλέτας πιο εύκολη και λιγότερο κουραστική, βελτιώνοντας επίσης την δυνατότητα σταθερής γραμμής μέσα στις στροφές.

Με τις νέες συνθέσεις των ROADTEC 02, οι χρόνοι προθέρμανσης των ελαστικών έχουν επίσης μειωθεί, ωφελώντας την ασφάλεια από τα πρώτα χιλιόμετρα.

Τέλος, η απόδοση σε δύσκολες συνθήκες, όπως κρύα, υγρή και ολισθηρή άσφαλτος, έχει βελτιωθεί.

Για τον μοτοσυκλετιστή, όλα αυτά μεταφράζονται σε οδηγική απόλαυση, υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια σε ένα πλήρες φάσμα συνθηκών λειτουργίας.

Το ROADTEC 02 αντιπροσωπεύει επίσης την πρώτη σειρά προϊόντων Metzeler που χαρακτηρίζεται από υψηλό ποσοστό υλικών φυσικής προέλευσης ή ανακυκλωμένα, επιτρέποντας ουσιαστική μείωση της ποσότητας των χρησιμοποιούμενων στοιχείων ορυκτής προέλευσης.

Francesco Pietrangeli, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Metzeler: Το ROADTEC 02 είναι ένας εξαιρετικός εκπρόσωπος των αξιών της μάρκας Metzeler. Για εμάς, τα ταξίδια είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλέτας και τρόπος ζωής. Μιλάμε με τον μοτοσυκλετιστή που οδηγεί πάντα, ακόμα κι αν έχει βροχή, κρύο η και τα δυο μαζί. Αλλά και στον ρομαντικό, που διψάει για περιπέτειες και εμπειρίες ζωής. Και όλα αυτά χωρίς να αγνοούμε μια άλλη αξία πρωταρχικής σημασίας για εμάς, την ποιότητα: όσοι ταξιδεύουν εμπιστεύονται και βασίζονται σε ελαστικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή ακόμα και στη βροχή και το κρύο, που κάνουν την οδήγηση ευκολότερη και δεν κουράζουν ιδιαίτερα. Το ROADTEC 02 ενσωματώνει τέλεια όλες αυτές τις αξίες και το κάνει με το βλέμμα στο περιβάλλον γιατί μειώνει σημαντικά τα υλικά ορυκτής προέλευσης, εστιάζοντας αντ' αυτού σε αυτά φυσικής προέλευσης ή ανακυκλωμένα”.

Επόμενο άρθρο »

Νέα Aprilia Tuareg 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Έρχεται η 500η νίκη σε Grand Prix για την Michelin στην Ινδονησία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα