• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Ducati DesertX Rally με ψηλό φτερό εμπρός και νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων
Έτοιμη για αγώνες rally raid
Νέα Αγοράς 03/10/2023 - 16:37

H Ducati, όπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου της διαδικτυακής σειράς Ducati World Première 2024 παρουσίασε σήμερα το απόγευμα τη νέα DesertX Rally, που έχει σαν στόχο τους αναβάτες που προτιμούν τις δύσκολες χωμάτινες διαδρομές και τους αγώνες rally raid.

Η DesertX Rally είναι εξοπλισμένη με μπροστινό τροχό 21 ιντσών (πίσω 18 ιντσών) που φοράνε ελαστικά , είναι εφοδιασμένη με ένα ανθεκτικό ψηλό μπροστινό φτερό και νέας σχεδίασης σέλα.

Όλα τα χαρακτηριστικά της, δείχνουν μία μοτοσυκλέτα προσανατολισμένη στην αντιμετώπιση απαιτητικών χωμάτινων διαδρομών, με νέες αλουμινένιες πλάκες μπροστινού συστήματος, τηλεσκοπικό μπροστινό USD cartrige της KYB και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές μοτοσυκλέτες enduro. 

Ο δικύλινδρος κινητήρας Testastretta 11° της Ducati και το ισχυρό, ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, για την ικανότητα τους να αντέχουν ακόμη και τις δύσκολες καταπονήσεις σε συνθήκες εκτός δρόμου.  

Η DesertX Rally δίνει πραγματικά την ευκαιρία στους αναβάτες της να πραγματοποιήσουν τις μεγάλες και εκτός δρόμου διαδρομές των ονείρων τους και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε αγώνες rally raid. 

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου.   

Επόμενο άρθρο »

Σειρά λιπαντικών Smarter της Repsol

« Προηγούμενο άρθρο

Δώρο Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540€!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα