• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Συνεχίζει να προηγείται ο Somkiat Chantra
Νέα 30/09/2023 - 04:44

O Somkiat Chantra έφτασε 17 χιλιοστά μακριά από το απόλυτο ρεκόρ της Moto2 στην πίστα του Motegi με την τελευταία του προσπάθεια, καταλαμβάνοντας άνετα την πρώτη θέση όπως έκανε και χθες. 


Ο Ταϊλανδός αναβάτης ήταν 277 χιλιοστά μπροστά από τον ομόσταυλό του, Ai Ogura, ο οποίος έκανε το 1-2 για την Idemitsu Honda Team Asia, παρά την πτώση που είχε στο τέλος των δοκιμών. Την τριάδα έκλεισε ο Pedro Acosta, που ήταν ο πρώτος αναβάτης που ξεπέρασε τον χθεσινό χρόνο του Chantra. 


O Sam Lowes συνέχισε την δυνατή του εμφάνιση, γράφοντας τον τέτατρο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Fermin Aldeguer, που δυσκολεύτηκε χθες αλλά βρήκε το ρυθμό του σήμερα. 


Ο Joe Roberts έρχεται από ένα δυνατό αποτέλεσμα στην Ινδία και συνέχισε έτσι, κάνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Marcos Ramirez. O Tony Arbolino πέρασε από τη 18η θέση χθες στην 8η σήμερα, εξασφαλίζοντας ένα άνετο πέρασμα στις δεύτερες κατατακτήριες, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Manuel Gonzalez και Sergio Garcia. 


Μαζί τους στις δεύτερες κατακτήριες περνάνε οι Dennis Foggia, Bary Baltus, Filip Salac και Aron Canet, ο οποίος δεν βελτιώθηκε σήμερα, αλλά ο χθεσινός του χρόνος ήταν αρκετά καλός για να κρατήσει την 4η θέση στους συνδυασμένους. 


Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι Alonso Lopez και Jake Dixon, καθώς και οι δύο είχαν πτώση στα τελευταία στάδια και θα αναγκαστούν να περάσουν από τις πρώτες κατατακτήριες.
 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA