• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Brabus 1300 R Masterpiece Edition περιορισμένης παραγωγής 
Νέα Αγοράς 28/09/2023 - 10:25

 

Η νέα Brabus 1300 R Masterpiece Edition έχει σαν βάση την KTM 1290 Super Duke R Evo της οποίας η παραγωγή πλησιάζει στο τέλος, και για αυτό η Brabus παρουσιάζει αυτή την περιορισμένης παράγωγης αποχαιρετιστήρια έκδοση.

Η Brabus 1300 R Masterpiece Edition θα παραχθεί σε μια διπλή σειρά 25 μοτοσυκλετών, διπλή γιατί θα παραχθεί στα  δυο ειδικά για την έκδοση χρώματα "Onyx Black" και "Diamond White".

Και οι δύο εκδόσεις έχουν πλαίσιο χωροδικτύωμα σε μαύρο ματ χρώμα και φοράνε τον πανίσχυρο V-2 κινητήρα της KTM LC8 με κυβισμό 1,3 λίτρων, που δίνει το όνομά του στην ειδική αυτή έκδοση 1300 R της Brabus.

Ο κινητήρας παράγει μέγιστη ισχύ 180 ίππων (132 kW) στις 9.500 σαλ και ροπή 140 Nm στις 8.000 σαλ που προωθούν την  Masterpiece Edition στα 100 km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και στην τελική ταχύτητα των 270 km/h

Τα στοιχεία που κάνουν την  Brabus 1300 R Masterpiece Edition να ξεχωρίζει είναι: O στρογγυλός προβολέας LED, οι πλευρικοί αεραγωγοί από carbon με ενσωματωμένα φτεράκια, οι σφυρήλατοι τροχοί Brabus Monoblock Z, το σήμα στο ρεζερβουάρ με τον αύξοντα αριθμό και αρκετά πρόσθετα εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

Επίσης η οθόνη TFT της 1300 R εμφανίζει όταν ανοίγει ένα σχέδιο ειδικά αυτήν την περιορισμένη έκδοση και το κάλυμμα της μονής σέλας έχει ειδική καπιτονέ ραφή.

Οι αναρτήσεις είναι  ημι-ενεργητικές της WP με στάνταρ λειτουργία auto και δυνατότητα επιλογής με διακόπτη στο τιμόνι και τα μαρσπιέ μαζί με τις μανέτες φρένου και συμπλέκτη είναι ρυθμιζόμενα.

Κάθε μοτοσυκλέτα Brabus 1300 R Masterpiece Edition συνοδεύεται από αποκλειστικά αξεσουάρ όπως: Ειδικό κάλυμμα μοτοσυκλέτας και χαλάκι για τη θέση στάθμευσης στο γκαράζ με χρυσά εμβλήματα #brabus 1300 R. Κ

Επίσης κάθε μοτοσυκλέτα θα έχει ένα αποκλειστικό κουτί #brabus MASTERPIECE από carbon για τα κλειδιά και ο ιδιοκτήτης θα έχει τη δυνατότητα εγγραφεί στο #brabus MASTERPIECE CLUB.

Η τιμή στη Γερμανία χωρίς ΦΠΑ της νέας Brabus 1300 R Masterpiece Edition είναι 41.930 €.
.
 

Επόμενο άρθρο »

Υβριδική μοτοσυκλέτα: Συνδυάζει πλεονεκτήματα, αλλά με τι κόστος;

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες παραλαβές αμορτισέρ Hagon για όλα τα Suzuki GSR

Χορηγοί