• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν θα αλλάξει πιρούνι ο Hayden
Θα πρέπει να ανατρέξει πίσω στα δεδομένα γιατί ποτέ δεν συγκρίναμε δίπλα-δίπλα, την μία μετά την άλλη, τις δύο μοτοσυκλέτες.
Νέα 04/06/2010 - 21:18

Το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσει σήμερα (Παρασκευή) ο Casey Stoner είναι το περσινό πιρούνι της GP9 κι αυτό για να συγκρίνει την συμπεριφορά του με αυτό που ήδη φοράει στην μοτοσυκλέτα του. Κι όλα αυτά για να βρει μία άκρη με το τί προκαλεί την απότομη ολίσθηση του εμπρός τροχού που τον έχει στείλει δύο φορές εκτός αγώνα, μία στο Qatar και μία στην Γαλλία. 

 

Από την άλλη πλευρά ο Hayden δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με τον πιρούνι που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή και δεν σκοπεύει να κάνει κάποια συγκριτική δοκιμή. Όπως ανάφερε ελπίζει ότι ο Stoner δεν θα βρει την απάντηση σ’αυτή την αλλαγή γιατί αυτό θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στους μηχανικούς. Ο ίδιος είχε δοκιμάσει την GP10 ολοκληρωμένη σαν μοτοσυκλέτα με το νέο πιρούνι. “Θα πρέπει να ανατρέξει πίσω στα δεδομένα γιατί ποτέ δεν συγκρίναμε δίπλα-δίπλα, την μία μετά την άλλη, τις δύο μοτοσυκλέτες. Οδηγήσαμε όπως ήταν τη νέα GP10 κι εμένα που άρεσε το νέο πιρούνι κι ο τρόπος που λειτουργούσε κάτω από κάποιες συνθήκες. Το προτιμώ στο τρόπο που λειτουργεί όταν είναι συμπιεσμένο, νιώθω ότι παρέχει καλύτερη αίσθηση στον τομέα της πρόσφυσης και γενικά μου αρέσει περισσότερο.” 

 

Αναμφισβήτητα ο Nicky Hayden έκανε αισθητή την εμφάνισή του φέτος από την αρχή της σεζόν δείχνοντας ότι αξίζει να βρίσκεται με τους πρωτοπόρους. Όπως ο ίδιος ανάφερε η διαφορά με τον ανταγωνισμό είναι μικρή αλλά δύσκολο να καλυφθεί έτσι απλά γι’αυτό το επιτελείο της Ducati εργάζεται πυρετωδώς για να καλύψει τα δέκατα που του λείπουν για να βρει τη θέση του στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Δεν αισθάνομαι πιεσμένος λέει ο Jorze Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δοκιμές ειναι το κλειδί για τον αγώνα λέει ο Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA