• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo και Morbidelli επισκέπτονται την Yamaha Motor India
Νέα 21/09/2023 - 20:43

Την Τετάρτη, οι αναβάτες της Monster Energy Yamaha MotoGP™ Fabio Quartararo και Franco Morbidelli κατευθύνθηκαν προς την Yamaha Motor India στο Δελχί.

Συναντώντας το προσωπικό εκεί και βγαίνοντας στη σκηνή για να απολαύσουν ένα από τα θερμότερα καλωσορίσματα, το δίδυμο ξεκίνησε την ινδική του περιπέτεια με στυλ σε μια βασική αγορά για τον τομέα της μοτοσυκλέτας.

Οι δηλώσεις από τους δύο αναβάτες ενόψει του εναρκτήριου GP της Ινδίας!

 

Fabio Quartararo

«Είναι η πρώτη μου φορά εδώ στην Ινδία και ήταν υπέροχο να βλέπω όλους όσους είναι εδώ στην Yamaha India. Ήταν ένα θερμό καλωσόρισμα και ελπίζουμε ότι μπορούμε να τους κάνουμε χαρούμενους στην πίστα! Κοιτάζοντας τη διάταξη, δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς με τις πολλές επιταχύνσεις και τις ευθείες, αλλά πρέπει απλώς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό είναι που έχω πει για τη μισή σεζόν… δίνοντας το 100% μου, οπότε απλώς προσπαθώ να δουλέψω όσο και αν είναι δύσκολο για να βρεθεί μια λύση όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 

Franco Morbidelli:

«Είναι όμορφο να είμαι εδώ και έρχομαι σε επαφή με τους ανθρώπους που εργάζονται για την Yamaha. Ήταν όμορφο να βλέπω όλα τα πρόσωπά τους και την ευτυχία τους που μας γνώρισαν. Ήταν μια υπέροχη ανταλλαγή συναισθημάτων. Πραγματικά ανυπομονώ να βγω στην πίστα καθώς η διάταξη φαίνεται πολύ ωραία! Ας δούμε πώς θα είναι η πίστα και υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον καιρό εάν πρόκειται να βρέξει. Αλλά είμαι πολύ περίεργος και ανυπομονώ να βρεθώ εντός πίστας».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Tα MICHELIN Power Slick στην άγνωστη πίστα Buddh

« Προηγούμενο άρθρο

NAMASTE! Το MotoGP™ ξεκινά τις γιορτές στην Ινδία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA