• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η LCR Honda IDEMITSU συνεχίζει με τον Takaaki Nakagami το 2024
Νέα 19/09/2023 - 16:35

Η LCR Honda IDEMITSU ανακοινώνει με περηφάνια την ανανέωση του συμβολαίου του Ιάπωνα αναβάτη Takaaki Nakagami για τη σεζόν 2024.

Ο 31χρονος Nakagami ανέβηκε στην κατηγορία MotoGP μαζί με την LCR Honda IDEMITSU και από εκείνη τη στιγμή, τόσο ο αναβάτης όσο και η ομάδα εργάζονται ασταμάτητα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε σεζόν. Είναι ένας από τους αναβάτες που γνωρίζουν καλύτερα τη Honda και λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του, η ομάδα και η HRC συμφώνησαν με τον Nakagami για τον επόμενο χρόνο να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τη μοτοσυκλέτα και να παλεύουν για τις θέσεις που έχουν σημασία.

Μέσα από το χρόνο που πέρασε στην ομάδα, ο Ιάπωνας επιβεβαίωσε την ικανότητα εργασίας, τη δέσμευσή του και το μαχητικό του πνεύμα όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της LCR. Ευχές για ένα καλύτερο μέλλον!

Lucio Cecchinello, LCR Honda Team Principal

«Είμαι περήφανος που βασίζομαι στον Nakagami για άλλη μια χρονιά. Είναι ένας γρήγορος αναβάτης που μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα, και μαζί με την HRC, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να συνεχίσουμε να πιέζουμε, καθώς είναι ένας από τους πιο έμπειρους αναβάτες με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Θα δώσουμε το καλύτερο για να παλέψουμε για τις θέσεις που στοχεύουμε».

Takaaki Nakagami, αναβάτης LCR Honda IDEMITSU

«Αισθάνομαι ότι η LCR είναι μέρος της οικογένειάς μου και φυσικά, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί τους για άλλη μια σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω και την HRC για την ευκαιρία, καθώς ξέρω ότι ταιριάζουμε απόλυτα. Τώρα είναι η ώρα να δούλεψε ακόμα πιο σκληρά για να είμαι έτοιμος για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Γιορτή για τα 40 χρόνια του Δ.Διατσίδη στα Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

Pirelli Aragón WorldSBK - Νέο μαλακό μπροστινό λάστιχο για τον αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα