• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Casey Stoner δεν ανησυχεί για τον τίτλο
Είναι αναγκαίο να αρχίσω να κερδίζω αγώνες προτού αρχίσω να σκέπτομαι τον τίτλο
Νέα 03/06/2010 - 17:17

Πολλοί έχoυν ήδη ξεγράψει τον Casey Stoner από τους υποψήφιους αναβάτες για τον φετινό τίτλο μετά τους τρείς τελευταίους αγώνες, με τον Αυστραλό να έχει μαζέψει μόλις 11 βαθμούς αφήνοντας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Jorze Lorenzo , να πηγαίνει στην Ιταλία με σημαντικό προβάδισμα.

 

Ο 24χρονος οδηγός της Ducati είπε:

“ Δεν σκέπτομαι το πρωτάθλημα, άλλωστε ήμουν πάντα πίσω στην βαθμολογία και είναι αναγκαίο να αρχίσω να κερδίζω αγώνες προτού να αρχίσω να σκέπτομαι τον τίτλο”

 

“Δεν σκέπτομαι τίποτε άλλο εκτός απ’ το να ανατρέψω αυτήν την καταστροφή. Προφανώς το Mugello δεν έχει έλθει την κατάλληλη στιγμή, αλλά αυτή είναι η κατάστασή μας. Έχουμε να προσπαθήσουμε πολύ και ανυπομονούμε να κερδίζουμε μερικούς βαθμούς στον αγώνα, χωρίς να ανησυχούμε τόσο για τον τίτλο”.

 

“ Εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα είναι να φθάσουμε στη βάση του προβλήματος, για να έχουμε αίσιο τέλος. Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία πρέπει να προσπαθήσουμε στο Mugello να τα λύσουμε και θα δουλέψουμε όσο γίνεται πιο σκληρά για να επιτύχουμε στον τελικό μας στόχο”.

 

“ Γενικά η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και έχουμε τον ρυθμό να παλέψουμε με τους αναβάτες που βρίσκονται μπροστά και αυτό μας κάνει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τη λύση του προβλήματος. Πήγαινα πάντα γρήγορα στο Mugello και όπως είναι λογικό είχα πάντα καλά αποτελέσματα”

Επόμενο άρθρο »

Οι δοκιμές ειναι το κλειδί για τον αγώνα λέει ο Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradley Smith προσβλέπει στην πρόκληση του βάθρου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA