• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα λύσει το chattering o Luthi;
Προτεραιότητά μας είναι να εργαστούμε πάνω στην μοτοσυκλέτα.
Νέα 02/06/2010 - 09:59

Κοινό πρόβλημα για όλους τους αναβάτες της Moto2 αποτελεί το φαινόμενο του chattering κι ο Tom Luthi με την ομάδα του (Interwetten Moriwaki Moto2 Team) δεν έχουν καταφέρει να το μειώσουν. Αυτό ήταν άλλωστε το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο Le Mans κι αυτό συνεχίζει να τον απασχολεί τώρα που η ομάδα του θα βρεθεί στο Mugello. 

 

Στις δηλώσεις του ο 24νος Ελβετός αναβάτης ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η πίστα του Mugello είναι τεχνική, δύσκολη και πολύ απαιτητική. Προτεραιότητά μας είναι να εργαστούμε πάνω στην μοτοσυκλέτα. Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα που μας έκαναν να υποφέρουμε στη Γαλλία ιδίως το πρόβλημα του chattering. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στις κατατακτήριες δοκιμές για να εξασφαλίσω μία καλή θέση στη σχάρα της εκκίνησης που είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την Moto2. Φυσικά στον αγώνα θέλω να μπορέσω να βρεθώ μπροστά με τους πρωτοπόρους κι από εκεί και πέρα βλέπουμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας.”  

 

Ο Terrel Thien που είναι ο team manager του Luthi δήλωσε ότι η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στο Mugello με την μοτοσυκλέτα της Moto2 κι ο στόχος της είναι να καταφέρει να πάρει μία καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές. Γνωρίζουν ότι ο Luthi συμπαθεί ιδιαίτερα αυτή την πίστα οπότε εύχονται να έχει περισσότερη τύχη από τον περασμένο αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Edwards και Spies με νέο σιγαστήρα

« Προηγούμενο άρθρο

Θα πάρει κι άλλη νίκη ο Elias;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα