• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP Ζέσταμα
O Viñales οδηγεί το 1-2 της Aprilia
Νέα 03/09/2023 - 11:30

Οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην Καταλανική πίστα για τελευταία φορά πριν τον αγώνα για το ζέσταμα του πρωινού της Κυριακής. Όπως και χθες, μια ελαφριά βροχή έκανε την εμφάνισή της, χωρίς όμως να ενταθεί και χωρίς οι αναβάτες να χρειαστεί να αλλάξουν σε βρόχινα ελαστικά. 

Στην κορυφή βρέθηκε ο Maverick Viñales, ο οποίος στην τελευταία του προσπάθεια έκανε 1:40.082 για να βρεθεί 29 χιλιοστά μπροστά από τον Aleix Espargaro, με την Aprilia να κάνει για άλλη μια φορά το 1-2 αυτό το Σαββατοκύριακο. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Franco Morbidelli, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι τις τελευταίες επιθέσεις των αναβατών της Aprilia. Μάλιστα και οι 2 Yamaha είχαν καλό ρυθμό στο ζέσταμα, με τον Fabio Quartararo να παίρνει την 4η θέση. 

Η Aprilia είχε 3 μοτοσυκλέτες στην πρώτη πεντάδα, με τον Miguel Oliveira να κάνει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από την πρώτη Ducati του Jorge Martin. Ακολούθησαν οι Alex Marquez και Brad Binder, με τον Raul Fernandez να φτάνει στην 9η θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Marco Bezzecchi. 

O κάτοχος της pole position και επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, ήταν 13ος, ενώ ο ομόσταυλός του, Enea Bastianini, είχε μια πτώση όταν βγήκε στην αμμοπαγίδα της 1ης στροφής, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς. Η κορυφαία Honda ήταν ο Takaaki Nakagami στην 16η θέση, μπροστά από τον Marc Marquez. 

Επόμενο άρθρο »

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Μαυρόπουλος στο Pleven

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα