• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναπάντεχη νίκη του Biaggi στο 1o σκέλος του Miller
"Άνεμος" ο Checa αλλά τον πρόδοσε η Ducati
Νέα 31/05/2010 - 12:25

Αναπάντεχη η νίκη για τον Max Biaggi και την Aprilia, όταν δύο γύρους πριν τον τερματισμό του πρώτου σκέλους εγκατέλειψε, πιθανότατα από μηχανική βλάβη, ο πειστικά πρώτος μέχρι εκείνη την στιγμή Carlos Checa με τη Ducati.

 

Την δεύτερη θέση πήρε ο Leon Haslam με τη Suzuki, αφού μονομάχησε και επιβλήθηκε στον Camier με την δεύτερη Αlitalia Aprilia. Στην τρίτη θέση πέρασε ο Nori Haga με την Xerox Ducati αφού κατάφερε και αυτός να προσπεράσει τον Camier.

 

Σημαντικές πτώσεις ήταν αυτές των Jonathan Rea και Michel Fabrizio. Ο Rea παρέσυρε εκτός πίστας και τον Cal Crutchlow, ο οποίος έμεινε όρθιος, ενώ λίγο αργότερα ο Rea ξαναμπήκε στην πίστα για να τερματίσει τελικά 14ος, μετά από έναν ηρωικό αγώνα αν αναλογιστούμε ότι οδηγούσε σοβαρά τραυματισμένος.

 

Ταχύτατη στις ευθείες η Aprilia του Max που έφθανε τα 309 km/h, έναντι των 293 km/h της Ducati του Carlos Checa.

 

Άλλη μια σημαντική εγκατάλειψη ήταν αυτή του Τσέχου Jacub Smrz με πρόβλημα στον κινητήρα. H μοτοσυκλέτα του άφηνε πίσω της ένα τεράστιο σύννεφο καπνού, για περισσότερο από ένα γύρο, καθυστερώντας τους αναβάτες που τον ακολουθούσαν μεταξύ των οποίων και ο Leon Haslam. Ο Smrz μόλις το συνειδητοποίησε βγήκε από τον αγώνα για να μην προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα στους συναθλητές του.

 

 

Το 2ο σκέλος θα ξεκινήσει στις 00.30.

Επόμενο άρθρο »

Μετά την pole position η η νίκη στον Sofuoglu

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez σε πρόγραμμα εντατικής αποκατάστασης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα