• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πήρε βαθμούς ο Βασίλης Παντελεάκης στην Βαρκελώνη στο ETC
Εξαιρετική επίδοση!
Νέα 16/07/2023 - 21:46

Το European Talent Cup είναι το Πρωτάθλημα που γίνεται μέσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior, αποτελώντας μια κατηγορία που οδηγεί στο δρόμο προς το MotoGP. O Έλληνας Βασίλης Παντελεάκης, που φέτος συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο θεσμό, “γράφει ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fim Junior world championship!!!”, όπως χαρακτηριστικά γράφει στο Instagram του.

“Συγκεκριμένα γίνεται ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει να πάρει βαθμούς στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου αυτή της ηλικίας, με την 14η θέση κατέκτησε στον τελικό αγώνα της Κυριακής.

Επίσης στην κατηγορία ETC που αγωνίζεται συμμετέχουνε πάνω από 53 αναβάτες από όλο τον κόσμο σε κάθε αγώνα και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ο προθάλαμος του ΜotoGP.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης τερμάτισε από το νικητή μόλις 9.1 δευτερόλεπτα πίσω του.

Ακολουθούν καλοκαιρινές διακοπές και το επόμενο ραντεβού είναι αρχές Οκτώβρη για το RedBull rookies selection event.”, μας πληροφορεί.

Να πούμε ότι από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είχε ταχύτερο γύρο λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αργότερο από τον ταχύτερο γύρο του νικητή Guido Pini και ότι έχασε τα 9.1'' σε 14 γύρους που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο έχανε μόλις 0.67'' στον γύρο. Προφανώς ο Βασίλης Παντελεάκης έκανε το επόμενο βήμα και τώρα πια θα μπορεί να προκρίνεται σε κάθε αγώνα και να διεκδικεί βαθμούς. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του. 

 

Επόμενο άρθρο »

Με τεχνικό πρόβλημα ο Γιάννης Περιστεράς στην Ίμολα

« Προηγούμενο άρθρο

World SSP Imola: Ο Stefano Manzi νικητής, ο Bulega 1ος στη βαθμολογία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα