• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To Red Bull Rookies Cup πάει Mugello
Ο συναγωνισμός μεταξύ των νεαρών οδηγών γίνεται ολοένα και πιο έντονος.
Νέα 31/05/2010 - 00:08

Ο δεύτερος γύρος του θεσμού Red Bull Rookies Cup θα γίνει στην πίστα του Mugello στο πλαίσιο του Ιταλικού Grand Prix. Είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας της σεζόν κι ο συναγωνισμός μεταξύ των νεαρών οδηγών γίνεται ολοένα και πιο έντονος. 

 

Από τον αγώνα της Jerez δύο πράγματα κατάλαβαν οι οδηγοί ότι οι έμπειροι έχουν τον πρώτο λόγο χωρίς αυτό να αποκλείει νέα ισχυρότερα ταλέντα να κάνουν μία δυναμική εμφάνιση. Ο βρετανός Danny Kent έφερε μία 1η και μία 2η θέση, ο Ισπανός Daniel Ruiz έφερε 3η και 1η και ο Ιάπωνας Daijiro Hiura ήρθε 2ος και 3ος. Από τη νέα φουρνιά ξεχώρισε ο 14ος Ιταλός Niccolo Antonelli που σημείωσε δύο 7ες θέσεις στην Ισπανία κι έπαιξε πολύ κοντά με τους πρωτοπόρους. Άλλο ένα νέο αστέρι είναι ο Florian Alt που γιόρτασε τα 14 γενέθλια την παραμονή του αγώνα στη Jerez και τερμάτισε 6ος κι 9ος . 

 

Antonelli και Ant ήταν οι καλύτεροι Rookies του πρώτου αγώνα κι αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη στο Mugello, πιθανότατα για μία θέση στο βάθρο. Άλλος ένας αναβάτης που αναμένεται να φανεί ισχυρός είναι ο 17άχρονος Mathew Scholtz από τη Ν.Αφρική που στην Ισπανία έφερε μία 8η και μία 4η θέση. Ο 16άχρονος Βρετανός Harry Standford που έπεσε στο Α’σκέλος στη Jerez τερμάτισε 5ος στο Β’σκέλος κι αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους αναβάτες. 

 

Από τους δύο τραυματίες της Jerez μόνο ο Xavier Figueras μάλλον θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Mugello εφόσον οι γιατροί δώσουν το πράσινο φως έπειτα από τις τελευταίες εξετάσεις που θα περάσει. Από την άλλη πλευρά ο Γάλλος Alan Techer θα είναι θεατής μιας και δεν θα έχει αναρρώσει από το σπασμένο χέρι του.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Θα επανέρθει στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Max Biaggi πέταξε το γάντι...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα