• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα ρεκόρ παραμένουν στην Pirelli
Νέα 30/06/2023 - 12:36

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συγχαρητήρια στον Βασίλη Παντελεάκη και από την Intramoto για τις Νίκες στο Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στον Αγώνα που έγινε στις Σέρρες, για την κατηγορία SSP (Supersport). Επίσης συγχαρητήρια για το Νέο Ρεκόρ Ταχύτερου Γύρου που σημείωσε στην πίστα των Σερρών, ένα Ρεκόρ που κρατούσε από το 2016 ο Πρωταθλητής Ιταλίας Massimo Roccoli, o οποίος το είχε πετύχει με τα Pirelli Supercorsa SCV2 (χαρακτά). Ο Βασίλης Παντελεάκης χρησιμοποίησε τα νέα Pirelli Superbike slick (τα οποία  με τους νέους κανονισμούς της κατηγορίας επιτρέπονται), σε επιλογές γόμας SC1 για το εμπρός ελαστικό και SC0 για το πίσω. Το νέο ρεκόρ με χρόνο 1’19.555, είναι 0.208 καλύτερο από το ρεκόρ του Ιταλού οδηγού, που είχε κάνει το 2016 την ίδια επιλογή σε γόμες. 

Βασίλης Παντελεάκης SSP με Pirelli Superbike slick
Βασίλης Παντελεάκης SSP με Pirelli Superbike slick

Αντίστοιχα στην «μεγάλη» κατηγορία των SBK (Superbike), ο οδηγός της Pirelli  Δημήτρης Καρακώστας πήρε τις Νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τερμάτισε 2ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, επίσης με τις ίδιες επιλογές ελαστικών και γόμας (Pirelli Superbike slick) και επίσης σημείωσε νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ SBK με χρόνο 1’18.005

Με τα ίδια επίσης ελαστικά (Pirelli Superbike slick) κέρδισε στην κατηγορία SSP 300 ο οδηγός της Pirelli  Γιάννης Περιστέρας, Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία, που πέτυχε και Νέο Ρεκόρ Ταχύτερου Γύρου με χρόνο 1:24.128. Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Περιστεράς με τα ίδια ελαστικά αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSSP300, ανάμεσα στους 30 καλύτερους οδηγούς του κόσμου.

 

Συγχαρητήρια λοιπόν και στους τρείς αθλητές που με την οδήγησή τους κράτησαν τα ρεκόρ στα Pirelli, τα ελαστικά που δημιουργούν τα ρεκόρ σε Ελλάδα και σε Παγκόσμιο επίπεδο. 

Δημήτρης Καρακώστας SBK με Pirelli Superbike slick
Δημήτρης Καρακώστας SBK με Pirelli Superbike slick

 

Γιάννης Περιστεράς SSP300 με Pirelli Superbike slick
Γιάννης Περιστεράς SSP300 με Pirelli Superbike slick

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Donington Park ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη χαρά έδωσαν στον Γιάννη Κορολόγο τα μέλη του Tmax Hellas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα