• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο συμπλέκτης της Suter
Είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου Τ-6, σχεδιασμένος ειδικά για αγωνιστική χρήση.
Νέα 29/05/2010 - 09:32

Ο λόγος γίνεται για τον πολυσυζητημένο συμπλέκτη της Ελβετικής εταιρείας Suter Racing που επιλέχτηκε από την Honda για την χρήση του στον κινητήρα της Moto2. Είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου Τ-6, σχεδιασμένος ειδικά για αγωνιστική χρήση. Αποτελεί ίσως τον καλύτερο συμπλέκτη στην κατηγορίας χάρη στο προηγμένης τεχνολογίας σύστημα ολίσθησης που διαθέτει. 

 

Ο συμπλέκτης ολίσθησης της Suter παρέχει καλύτερη αίσθηση στην λειτουργία του σε όλο το φάσμα των στροφών αποτρέποντας την αναπήδηση του πίσω τροχού στο φρενάρισμα, διευκολύνοντας το πλασάρισμα της μοτοσυκλέτας στην στροφή με πλαγιολίσθηση παρέχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια στους χειρισμούς του οδηγού. Κατά συνέπεια ενισχύει σημαντικά την ευστάθεια της μοτοσυκλέτας στο φρενάρισμα βελτιώνοντας την είσοδό της στην στροφή στοιχεία που συντελούν σε ταχύτερους χρόνους στην πίστα. 

 

Η συγκεκριμένη έκδοση του συμπλέκτη της Moto2 σύντομα θα είναι διαθέσιμη για τον κάθε ενδιαφερόμενο και ιδιοκτήτη ενός CBR. Είναι ρυθμιζόμενος ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί ν τον φέρει πιο κοντά στις απαιτήσεις του και στο δικό του στυλ οδήγησης. Φέρει ειδική επίστρωση ώστε να είναι ανθεκτικότερος και προορίζεται ακόμη και για μοτοσικλέτες που δεν έχουν μίζα.

Επόμενο άρθρο »

"O Stoner έχει κιόλας αποφασίσει να φύγει" φοβάται η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Nicky Hayden: Μην ξεγράψετε ακόμη τον Casey

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα