• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος χρωματικός συνδυασμός Thrilling Black & Street Grey για την Ducati Multistrada V2 S
Νέα Αγοράς 20/06/2023 - 02:54

H μεσαία adventure Multistrada V2 S της Ducati που ειναι εξοπλισμένη με τον εύχρηστο  V2 κινητήρα και με πλούσιο και ποιοτικό στάνταρ εξοπλισμό, είναι μια μοτοσυκλέτα άνετη στην καθημερινή αστική χρήση και παράλληλα μια εξαιρετική tourer.

Η Multistrada V2 S θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε μια νέα απόχρωση Thrilling Black & Street Grey (μοντέλο 2024), που συμπληρώνει τον κλασικό χρωματικό συνδυασμό Ducati Red.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της Multistrada V2 S είναι η προσοχή που έχουν δώσει οι μηχανικοί της Ducati στην εργονομία. Παράδειγμα η σέλα που με ύψος 830 mm βοηθάει τους αναβάτες να πατάνε άνετα στο έδαφος έχοντας παράλληλα αρκετή απόσταση από τα μαρσπιέ ακόμα και για τους ψηλότερους αναβάτες.

Ο δικύλινδρος κινητήρας Testastretta 11° 937 cc προδιαγραφών Euro 5 αποδίδει μέγιστη ισχύ 113 ίππων στις 9.000 rpm και μέγιστη ροπή 10 kgm στις 6.750 rpm.

Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα περιλαμβάνουν: ABS Cornering, Vehicle Hold Control (VHC), Ducati Traction Control και σύστημα Ducati Brake Light, το οποίο σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ενεργοποιεί αυτόματα το πίσω φως για να σηματοδοτήσει η επιβράδυνση. Σε σύγκριση με τη στάνταρ έκδοση, η Multistrada V2 S εφοδιάζεται στάνταρ με Cruise Control, Ducati Quick Shift Up & Down (DQS) και ταμπλό με έγχρωμη οθόνη TFT 5".

Φυσικά, όπως και η έκδοση V2 ή V2 S είναι εξοπλισμένη με 4 Riding Modes (Sport, Touring, Urban και Enduro).

 

Επόμενο άρθρο »

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ΝΕΟ K3 E2206 DECEPT ΤΗΣ AGV

« Προηγούμενο άρθρο

BMW Classic Rally 2023 για τα 100 χρόνια της BMW.

Χορηγοί