• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ2
Ο Tony Arbolino περνάει μπροστά σε μικτές συνθήκες
Νέα 16/06/2023 - 16:48

Η βροχή που έπεσε στις ΕΔ2 της Moto3 συνέχισε στα πρώτα στάδια των ΕΔ2 της Moto2. Οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα με βρόχινα ελαστικά και, ενώ δεν μπορούσαν να βελτιώσουν τους πρωινούς χρόνους, είχαμε μια ενδιαφέρουσα μάχη για την πρώτη θέση, ανάμεσα στους Jake Dixon, Pedro Acosta και Alonso Lopez, που άλλαζαν θέσεις στην κορυφή. 


Δειλά δειλά άρχισε να εμφανίζεται μια καθαρή και στεγνή αγωνιστική γραμμή και στα τελευταία στάδια οι αναβάτες κατάφεραν να βάλουν σλικ ελαστικά και να ρίξουν κάπως τους χρόνους.


Στο τέλος, ήταν ο Tony Arbolino που βρέθηκε στην κορυφή, κάνοντας 1:26.859, για να αφήσει τον Fermin Aldeguer 248 χιλιοστά πίσω του, ενώ ο Somkiat Chantra συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. 


Ο Marcos Ramirez έκανε πολύ καλή δουλειά με το πλαίσιο της Forward και ανέβηκε στην 4η θέση (αφού πέρασε για λίγο από την 1η), μπροστά από τον Barry Baltus.


O Βρετανός Sam Lowes έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Joe Roberts.  Την δεκάδα έκλεισαν οι Lukas Tulovic, Celestino Vietti και Lorenzo Dalla Porta.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA