• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eκπλήσεται ο Valentino Rossi που μονομαχεί μονο με τον Lorenzo
Περίμενα οι μάχες με τον Dani και Stoner να είναι πιό συχνές
Νέα 26/05/2010 - 10:20

Μετά από τρείς αγώνες στη σεζόν του 2010, οι οδηγοί της ομάδας της Fiat Yamaha, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi βρίσκονται ξεκάθαρα στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και της δράσης των MotoGP.

 

O Lorenzo τερμάτισε στις θέσεις 2-1-1, κρατώντας βαθμολογική πρωτοπορία εννέα βαθμών έναντι του ομόσταυλού του Valentino Rossi, που τερμάτισε στις θέσεις 1-3-2, με τον Ιταλό Andrea Dovizioso να βρίσκεται δεκαεννέα βαθμούς πίσω στην Τρίτη θέση.

 

Αλλά τι γίνεται με τους άλλους δυο της κορυφαίας τετράδας, Pedrosa και Stoner;

 

Ο Pedrosa μένει μια θέση πίσω από τον team mate του στην Repsol Honda, Andrea Dovizioso και 30 βαθμούς μακριά απ’ τον πρώτο της βαθμολογίας Jorze Lorenzo, ενώ ο Casey Stoner για πρώτη φορά μένει και αυτός πίσω από τον ομόσταυλό του στην Ducati ,Nicky Hayden.

 

“ Εννέα βαθμοί είναι ένα καλό πλεονέκτημα αλλά δεν είμαι και τόσο πίσω και το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ” ξεκίνησε να λέει ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi.

 

“Δεν περίμενα να ξεκινήσουν οι μάχες αμέσως με τον Jorze. Μετά τον χειμώνα περίμενα οι μονομαχίες με τον Stoner και ίσως τον Dani, -αλλά ειδικά με τον Stoner- να είναι πιο συχνές. Μ’ αρέσει όμως που μάχομαι και με το άλλο Yamaha.”

 

“Σίγουρα σε κάποιους αγώνες κάποιες μέρες δεν έχεις την ταχύτητα ώστε να προσπαθήσεις για τη νίκη” είπε αμέσως μετά τον τερματισμό στο Le Man ο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα με το μπροστινό ο Capirossi

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Απολογισμός του Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα