• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προπονήθηκαν μαζί οι δύο Έλληνες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο WSBK
Νέα 29/05/2023 - 11:33

του Δημήτρη Διατσίδη

 

 

Στην πίστα των Σερρών βρέθηκαν οι δύο Έλληνες οδηγοί που στους δύο επόμενους Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος World Superbike θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις πίστες του Μιζάνο και της Ίμολα. Ο 16χρονος Απόστολος Καμζέλης, Πρωταθλητής Ελλάδας πέρυσι στην κατηγορία SSP300, θα κάνει δύο έκτακτες συμμετοχές (Wild Card) στην κατηγορία Yamaha R3 Blu Cru Cup την επόμενη εβδομάδα 2-4 Ιουνίου στον Αγώνα του Σαν Μαρίνο στην πίστα του Μιζάνο και στις 13-15 Ιουλίου στον Αγώνα της Ιταλίας στην περίφημη Ίμολα. Εκεί θα συναντήσει τον 18χρονο Γιάννη Περιστερά, που ήδη αγωνίζεται ως μόνιμη συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία WSSP300. Και οι δύο αγωνίζονται με Yamaha R3, που στην περίπτωση του Blu Cru είναι λίγο πιο αδύναμη και με λιγότερες επιτρεπόμενες μετατροπές από ότι αυτή των WSSP300. 

Στην τελευταία τους προπόνηση πριν τη μετάβαση στο Μιζάνο, οι δύο οδηγοί βρέθηκαν στην πίστα των Σερρών και έκαναν μια χρήσιμη προπόνηση, αλλά και ο μικρότερος έμαθε για τα μυστικά της πίστας του Μιζάνο από τον μεγαλύτερο που έχει αγωνιστεί εκεί και στο Blu Cru το 2021 και στο WSBK πέρυσι. 

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δύο, με τις προσδοκίες να είναι υψηλές για τον Περιστερά, από τον οποίο περιμένουμε τους πρώτους βαθμούς στο Παγκόσμιο, ενώ από τον Καμζέλη περιμένουμε να μάθει την πίστα και να ευχαριστηθεί οδήγηση και συναγωνισμό παγκοσμίου, ώστε του χ΄ρονου να τον δούμε σε μια μόνιμη συμμετοχή στο θεσμό.

Απόστολος Καμζέλης
Απόστολος Καμζέλης
Γιάννης Περιστεράς
Γιάννης Περιστεράς

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Ο Albesiano έφερε επανάσταση στην Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Santi Hernandez: Από το 0 έως το 10 ο Marquez είναι στο 20

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα