• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε τη μάχη του στην Βαρκελώνη ο Γιάννης Περιστεράς
Νέα 05/05/2023 - 22:50

Ανάμεσα σε 32 οδηγούς από 14 χώρες, ο 17χρονος Γιάννης Περιστεράς κουβαλά την Ελληνική σημαία στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης, στην κατηγορία WSSP300, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος World Superbike. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν ο 3ος και 4ος Αγώνα του 2023. 

Η Yamaha R3 της Ιταλικής ομάδας ProGP Racing ήταν σωστά προετοιμασμένη και η τελική της ταχύτητα στα 209.7 χλμ/ώρα ήταν η 9η υψηλότερη από τις 32 μοτοσυκλέτες. Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε δυναμικά και στα πρώτα 15λεπτα των Ελεύθερων Δοκιμών 1 ήταν σε θέσεις μέσα στους 15 πρώτους. Αργότερα βγήκε από την πίστα για να αλλάξουν ρυθμίσεις, καθώς αντιμετώπιζε γλίστρημα του πίσω τροχού. 

Στις ΕΔ2 βρέθηκε στο γκρουπ των οδηγών που πάλευαν για τις θέσεις κοντά στην 15αδα, οδήγησε καλά στα περισσότερα σημεία της πίστας, αλλά δεν κατάφερε να “ενώσει” έναν καλό γύρο, καθώς κάποιοι από τους συναθλητές του έκοβαν το ρυθμό τους σε δύσκολα σημεία της πίστας, ενώ και ο ίδιος δεν απέφυγε κάποια λάθη. Έτσι τελικά βρέθηκε στην 28η θέση της κατάταξης, αλλά με τα δεδομένα της τηλεμετρίας να δείχνουν ότι έχει την ταχύτητα να βρεθεί αρκετές θέσεις πιο μπροστά.

Αύριο στις Κατατακτήριες Δοκιμές θα προσπαθήσει να κάνει αυτόν τον καλό γύρο που θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει μια καλή εκκίνηση και έναν καλό Αγώνα. 

 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, KARASSULIS International Transport, House Of Wheels, SIXT, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, MGP.gr, Peristeras Tyres. 

#racing4greece

Επόμενο άρθρο »

Τεστ με την Desmosedici θα κάνει ο Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Catalunya ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα