• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Ήταν πολύ πιεστικά
Αλλά όλα λειτούργησαν υπέρ μας
Νέα 29/04/2023 - 21:18

Αφού ακολούθησε τον Jack Miller για μερικούς γύρους, ο Brad Binder έκανε μια μαγευτική προσπέραση από την εξωτερική της 6ης στροφής για να πάρει τη δεύτερη νίκη του σε αγώνα Sprint φέτος.

Αλλά ο Binder ήταν πολύ κοντά στο να χάσει το μπροστινό μέρος της RC16 του καθώς γλιστρούσε στις στροφές με μεγάλη κλίση.

"Σήμερα όλα ήταν υπέρ μας", είπε ο Binder. "Είχα ένα φανταστικό ξεκίνημα τη δεύτερη φορά. Ήταν λίγο δύσκολο να ζεστάνω το ελαστικό στην αρχή μετά το σταμάτημα στα pits".


"Οι δύο πρώτοι γύροι ήταν λίγο πρόχειροι, αλλά μετά από έξι γύρους άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα και όταν είδα την ευκαιρία να προσπεράσω τον Jack, την πήρα".


"Ήταν πολύ πιεστικά. Ένιωσα μερικές φορές το τιμόνι να κλειδώνει κατά την είσοδο στη στροφή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα με άλλη μια νίκη".

Μιλώντας για την κίνηση νίκης του στον αγώνα, μια που παραδέχτηκε ότι ήταν στο όριο, ο Binder πρόσθεσε: "Ήταν πολύ καλό εκεί έξω. Ο Jack ήταν πολύ δυνατός σε ορισμένα σημεία της πίστας και είχα μικρά πλεονεκτήματα σε άλλα, οπότε κινούμασταν κυριολεκτικά σαν να ήμασταν γιο-γιο".

"Όταν είδα την ευκαιρία έπρεπε να την εκμεταλλευτώ. Το ότι κατάφερα να κρατηθώ μέχρι το τέλος ήταν υπέροχο. Αλλά αν δεν χρειαστεί να ξαναπάω στο πλάι στην 6η στροφή, τότε θα ήμουν πολύ χαρούμενος".

Αν και ο Binder και ο Miller το πολέμησαν στην πίστα στο Portimao, αυτή ήταν η πρώτη φορά που πολέμησαν για μια νίκη αγώνα από τότε που έγιναν συμπαίκτες.

 

Επόμενο άρθρο »

Ποινή μεγάλου γύρου στον Franco Morbidelli

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα