• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez εξηγεί την απουσία του...
Νέα 27/04/2023 - 17:07

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Ο μεγάλος απών από το Ισπανικό GP στην Χερέθ, θα είναι ο Marc Marquez, ο οποίος σε ειδική συνέντευξη τύπου στην πίστα ανακοίνωσε τους λόγους της απουσίας του, πριν επιστρέψει το απόγευμα στο σπίτι του στην Μαδρίτη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. 

“Έκανα τρεις διαφορετικές ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη που μας πέρασε και οι τρεις ιατρικές ομάδες μου είπαν ότι είναι μεγάλο ρίσκο το να τρέξω, σε αυτό το στάδιο ανάρρωσης του κοκάλου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του αντίχειρα. Αν τραυματιστώ και πάλι εκεί, θα πρέπει ουσιαστικά να τελειώσει η καριέρα μου”, είπε και έδειξε ακριβώς που βρίσκεται αυτό το σημείο του χεριού του. 

Προφανώς είναι ο ίδιος οδηγός που το 2020 επέστρεψε στη δράση με πολύ σοβαρότερο τραυματισμό, αλλά τώρα έχει πάρει το μάθημά του: “Όταν τρεις γιατροί μου λένε αυτό το πράγμα, πρέπει να το ακούσω, παρά το ότι έχασα τρεις αγώνες που μου αρέσουν πολύ. Εδώ το Ισπανικό GP είναι σημαντικό και για τους χορηγούς μου, αλλά προτίμησα να ακολουθήσω τη λογική”. 

“Είμαι οδηγός και αγωνίζομαι παίρνοντας ρίσκα, αλλά αυτή τη φορά το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο και μου είχαν πει από την αρχή ότι θα κάνει 4-6 εβδομάδες για να επουλωθεί το τραύμα, έτσι ήμουν προετοιμασμένος να χάσω τρεις ή και τέσσερις αγώνες”, δήλωσε.

Για το θέμα της ποινής του και την ένστασης από την ομάδα του είπε: “Πήρα την ποινή, που πιστεύω ότι την άξιζα 100%, αλλά δεν ξέρω μετά γιατί άλλαξαν την απόφαση από αυτό που είχαν γράψει στην αρχή. Δεν παρακολουθώ την υπόθεση, αφού επικεντρώνομαι στην ανάρρωση, αλλά πιστέψτε με η χειρότερη ποινή για έναν οδηγό είναι να ξέρει ότι δεν μπορεί να τρέξει επειδή είναι τραυματίας. Η Honda καλά κάνει και έχει προσφύγει στην έφεση”. 

“Είναι κρίμα που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την Honda στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας την Δευτέρα στο τεστ, αλλά έχουν δύο πολύ καλούς οδηγούς, τον Mir και τον Rins που θα δώσουν τις κατευθύνσεις”, είπε για το γεγονός ότι χάνει ένα πολύ σημαντικό τεστ για το αγωνιστικό άμεσο μέλλον της RCV213.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin επιστρέφει στην Ευρώπη για τον απαιτητικό αγώνα στη Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες δοκιμών και Grand Prix Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA