• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha Motor υιοθετεί τη χρήση ανακυκλωμένου πολυπροπυλένιου
Φιλικού προς το περιβάλλον
Νέα Αγοράς 16/04/2023 - 00:53

Η Yamaha Motor ανακοίνωσε ότι κατάφερε να αναπτύξει ένα υψηλής ποιότητας και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό ανακυκλωμένου πολυπροπυλενίου (PP) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα εξωτερικά πλαστικά σε μοτοσυκλέτες. Η Εταιρεία θα ξεκινήσει τη χρήση της νέας πρώτης ύλης σε ορισμένα κύρια μοντέλα commuter 2023 για τις Ασιατικές αγορές.

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον ανακυκλωμένο πλαστικό PP είναι κατασκευασμένο μόνο από υλικά με ανιχνεύσιμο ιστορικό κατασκευής και χωρίς κίνδυνο να περιέχει περιβαλλοντικά επικίνδυνες ουσίες και σκραπ υλικό από τη διαδικασία χύτευσης.

Τα υλικά ρητίνης χρησιμοποιούνται συνήθως στα εξωτερικά πλαστικά των μοτοσυκλετών και το ΡΡ αντιπροσωπεύει περίπου το 50% της πρώτης 'ύλης για την κατασκευή τους.

Η Yamaha Motor οδηγεί την ανάπτυξη και τη χρήση ανακυκλωμένου PP στα προϊόντα της εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά αυτό το πρόσφατα αναπτυγμένο υλικό προσφέρει ακόμη υψηλότερα επίπεδα αντοχής, ποιότητας και εμφάνισης σε σύγκριση με τα συμβατικά ανακυκλωμένα υλικά.

Η Yamaha Motor σχεδιάζει να αυξήσει την αναλογία χρήσης τέτοιων ανακυκλωμένων υλικών στις μοτοσυκλέτες της και να υιοθετήσει σταδιακά το υλικό και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων.

Σύμφωνα με το Περιβαλλοντικό Σχέδιο 2050 του Yamaha Motor Group, η Yamaha Motor στοχεύει να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες - συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας εφοδιασμού – μέχρι το 2050. Για να το πραγματοποιήσει αυτό, η Εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την σταδιακή αλλαγή σε 100% βιώσιμα υλικά.

Επόμενο άρθρο »

Denicol Thumperlube ειδικό για 4χρονους κινητήρες υψηλής απόδοσης

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia All Stars 2023 - Oλοι οι πρωταθλητές και οι αγωνιστικές Aprilia στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα