• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto2 ΕΔ3
Ο "σερίφης" Filip Salac στην κορυφή
Νέα 15/04/2023 - 18:46

Τα βρεγμένα σημεία στην πίστα κατά την αρχή των ΕΔ3 της Moto2 άφησαν λιγότερο χρόνο στους αναβάτες για να εκμεταλλευτούν την τελευταία τους ευκαιρία να μπουν στην πρώτη 14άδα. Ο Filip Salac στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας τον νέο ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου με 2:09.385 καθώς ο Barry Baltus έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει μόλις 0,154 δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη θέση και 0,197 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Tony Arbolino στην 3η θέση.

Οι δύο αναβάτες της BETA Tools SpeedUp, Alonso Lopez και Fermin Aldeguer, είχαν πτώση σχεδόν ταυτόχρονα στα πρώτα στάδια, στις στροφές 1 και 2 αντίστοιχα, ενώ ο Somkiat Chantra έπεσε επίσης θύμα των συνθηκών καθώς διέσχισε το εσωτερικό κέρμπ στον δεύτερο τομέα και έχασε το πίσω μέρος. Ο Aldeguer κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο, ενώ και οι 3 αναβάτες θα αναγκαστούν να περάσουν από τη δοκιμασία των ΚΑΤ1.


Ο Aron Canet είχε τεχνικά προβλήματα με δέκα λεπτά απομένουν για την εξάσκηση 3, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να μην μπορεί να βελτιώσει τον χρόνο του γύρου του από την Παρασκευή, αλλά εξασφάλισε την θέση του στις ΚΑΤ2, κάνοντας τον 10ο καλύτερο χρόνο.

Ανάμεικτα συναισθήματα υπήρξαν για την ομάδα της Elf Marc VDS καθώς ο Tony Arbolino βρέθηκε στην τρίτη θέση, αλλά ο ομόσταυλός του, Sam Lowes, είχε μια πτώση, αλλά κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη 14άδα.


Ο Acosta έδειχνε δυνατός στα τελευταία λεπτά της συνεδρίας με κόκκινους τομείς στη μισή πίστα, αλλά κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι την τέταρτη θέση, ενώ μια μεγάλη στιγμή στα φρένα της 1ης στροφής δεν του επέτρεψε να επιχειρήσει την τελευταία του προσπάθεια.  


Με την καρό σημαία να κυματίζει, ήταν ο Salac που μετακίνησε το σημείο αναφοράς για άλλη μια φορά για να φτάσει στην κορυφή, ρίχνοντας τους Baltus, Arbolino και Acosta στη 2η 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Την πεντάδα έκλεισε ο Celestino Vietti, που κατάφερε να μπει σήμερα στην πρώτη 14άδα.


Την δεκάδα των ΕΔ3 συμπλήρωσαν οι Manuel Gonzalez, Sam Lowes, Joe Roberts, Jeremy Alcoba και Aron Canet. 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA