• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Δεν έχω κερδίσει ακόμα το δικαίωμα
Να θεωρούμαι κομβικό στοιχείο στην κυριαρχία της Ducati
Νέα 11/04/2023 - 09:22

Την περασμένη σεζόν, ο Bagnaia πέτυχε αυτό που φαινόταν αδιανόητο με την ανάκαμψη από μια διαφορά 91 βαθμών έναντι του Fabio Quartararo για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο τελευταίο Grand Prix της Valencia, σηματοδοτώντας τον πρώτο τίτλο αναβάτη της Ducati τα τελευταία 15 χρόνια.


Ενόψει του τρίτου γύρου της σεζόν του 2023, έχοντας μόλις χάσει το προβάδισμα στη βαθμολογία από τον Marco Bezzecchi, ο Bagnaia δέχεται ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο φέτος, αλλά παραμένει ταπεινός για τη σεζόν και τη θέση του στη Ducati.

Σε σύγκριση με την πιο πρόσφατη κυρίαρχη εποχή της Honda, η οποία πιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό στον Marc Marquez, και τον τίτλο του Quartararo το 2021 για τη Yamaha, στον Bagnaia δεν δίνονται τα ίδια εύσημα για το κατόρθωμά του το 2022.


"Δεν έχω κερδίσει ακόμα αυτό το δικαίωμα", ξεκίνησε ο Bagnaia. "Αν δείξω ότι είμαι αυτός που είναι πάντα μπροστά με αυτή τη μοτοσυκλέτα, ότι μόνο εγώ κερδίζω και ότι κερδίζω τρεις τίτλους στη σειρά, τότε θα πρέπει να μιλήσουμε για τoν Pecco".

 

Αφού πήρε τους μέγιστους βαθμούς στο Grand Prix της Πορτογαλίας, η Αργεντινή ήταν ένας δύσκολος γύρος για τον Bagnaia, καθώς μάζεψε μόνο τέσσερις βαθμούς χάρη στην έκτη θέση στον αγώνα Sprint, προτού πέσει στον αγώνα της Κυριακής.

Η καλή φόρμα των αναβατών της Ducati, που έχουν καταλάβει εννέα από τις 12 θέσεις στο βάθρο μέχρι στιγμής, έχει θέσει το ιταλικό εργοστάσιο στον απόλυτο έλεγχο του Πρωταθλήματος των κατασκευαστών – ενώ οι αναβάτες της Ducati βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

"Όλοι οι αναβάτες της Ducati είναι γρήγοροι", πρόσθεσε ο Bagnaia. "Πρώτον γιατί είναι πολύ καλοί και δεύτερον γιατί η μοτοσυκλέτα μας προσαρμόζεται σε πολλά διαφορετικά στυλ οδήγησης".

"Το να πηγαίνεις γρήγορα και το να είσαι Πρωταθλητής είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Για μένα, ο τίτλος μου έδωσε περισσότερη ηρεμία. Τώρα ξέρω ότι κέρδισα, ξέρω ότι μπορώ να το κάνω".

Επόμενο άρθρο »

O Dan Rossomondo από το ΝΒΑ θα βοηθήσει το MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

O Oliveira κατευθύνεται προς το Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA